Λιακούλη για θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: Είναι η στιγμή να εκφραστούν όλα ελεύθερα

Λιακούλη για θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: Είναι η στιγμή να εκφραστούν όλα ελεύθερα

«Η αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος δεν μπορεί να γίνει μόνο με τη μονάδα ή δεν μπορεί να γίνει μόνο σε επίπεδο ποσοστών», είπε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος

liakouli
Θέση υπέρ της συζήτησης στο ΠΑΣΟΚ για όλα τα θέματα, ακόμα και το θέμα της ηγεσίας, εξέφρασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη.

«Είναι η στιγμή να εκφραστούν όλα ελεύθερα», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ακούστε, εγώ θα πάρω θέση, όπως παίρνω πάντα, θα πάρω θέση στα όργανα. Βάζουμε τα ζητήματα στα όργανα. Θεωρώ ότι είναι αυτή τη στιγμή η ώρα, ελεύθερα να εκφραστούν όλα. Με μια μεγαθυμία από την πλευρά όλων με μια νηφαλιότητα και ηρεμία και με σεβασμό απέναντι σε όλους. Όλα να εκφραστούν, όλα να μπουν στο τραπέζι, να τα συζητήσουμε όσοι έχουν αγωνία για το οτιδήποτε και τα μερικότερα και τα μεγαλύτερα ζητήματα, όλα τα ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yoggi6r7gx)

Η Ευαγγελία Λιακούλη ξεκαθάρισε ότι «εγώ είμαι εδώ και θα είμαι για να διασφαλίσω ότι θα εκφραστούν όλοι όπως νιώθουν όπως αισθάνονται».

Κλείσιμο
Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι «έχει ανοίξει μια συζήτηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Η συγκυρία έδειξε ότι εξαιτίας και του γεγονότος ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ότι υπήρχε ο κύριος Κασσελάκης ως αρχηγός, που είχε πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η πτώση της ΝΔ, συνεπώς οι συνθήκες ήταν τέτοιες που θα ευνοούσαν το ΠΑΣΟΚ να ήταν πιο ψηλά και να ήταν στη δεύτερη θέση που είχε ως στόχο. Αυτό που βάλαμε ως στόχο ήταν η δεύτερη θέση, η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος δεν μπορεί να γίνει μόνο με τη μονάδα ή δεν μπορεί να γίνει μόνο σε επίπεδο ποσοστών. Θεωρώ ότι εκφράστηκε αγωνία από συντρόφους, από ανθρώπους, εκτός από προσωπικές επιδιώξεις - αυτά θα πρέπει προς το παρόν να βγουν έξω, - στα όργανα θα πρέπει να πάμε».

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έδωσε τον πραγματικό καλό αγώνα, οι βουλευτές μου έκαναν αγώνα σε όλες τις περιοχές», σχολίασε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης