Δείτε ένα 24ωρο από τη ζωή του Στέφανου, του Τάιλερ και της Φάρλι

Το περιοδικό Grace ακολούθησε επί ένα εικοσιτετράωρο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του, καταγράφοντας την καθημερινότητά τους

Ενα εικοσιτετράωρο από τη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπεθ, αλλά και του τρίτου μέλους της οικογένειάς τους, της σκυλίτσας Φάρλι καταγράφει το περιοδικό Grace που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Το Βήμα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει στο περιοδικό ότι «Aναζητώ τη γαλήνη του σπιτιού μου, τον Τάιλερ και τη Φάρλι. Είναι το καύσιµο για να συνεχίσω τη σκληρή –αρκετές φορές– καθηµερινότητα του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Δείτε το βίντεο:


Όπως αναφέρει το περιοδικό σε promo video στο instagram  Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πολιτική κατάσταση της χώρας, τα όνειρα που κάνει γι’ αυτή ενώ ήταν εμφανής η επιθυμία του να αλλάξει δραστικά πολλά πράγματα που απασχολούν τους πολίτες σήμερα». 
Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να βγάζει βόλτα τη σκυλίτσα, να μιλά για τον επικείμενο γάμο του στα τέλη του Αυγούστου, ενώ ο Τάιλερ Μακμπεθ μιλά για τη χαλάρωση που περιμένει στη διάρκεια του καλοκαιριού με οικογένεια και φίλους στις Σπέτσες. 
Ο κ.Κασσελάκης, πάντως, μιλά στη Φάρλι για τα δικαιώματα των ζώων, ενώ μαζί με τον σύζυγό του εμφανίζονται να πίνουν καφέ, να γυμνάζονται. Ο κ.Μακμπεθ δείχνει και την πρόοδο που έχει κάνει στα ελληνικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού λέει «ναι», όχι» και «πώπω». 

Δείτε την ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace (@gracemaggr)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr