Ευρωεκλογές: Επιστολή Λιβάνιου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση καταγγελιών Βελόπουλου και Κύρτσου περί «νοθείας»

Ευρωεκλογές: Επιστολή Λιβάνιου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση καταγγελιών Βελόπουλου και Κύρτσου περί «νοθείας»

Ο αναπληρωτής υπουργός έστειλε επιστολή στην εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη για να εξεταστούν άμεσα οι ισχυρισμοί του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης και του απερχόμενου ευρωβουλευτή

livanios
Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί περί «νοθείας» στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Σε επιστολή του προς την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, ο κ. Λιβάνιος επισημαίνει σχετικές αναφορές που έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπολουλος, καθώς και σε σχετικές αναρτήσεις του ιδίου στο Διαδίκτυο στις οποίες διατυπώνονται ισχυρισμοί για «μεγάλη νοθεία» με επίκληση του χαμηλού ποσοστού που έλαβε το κόμμα του από τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.



Κλείσιμο
Επισημαίνονται ακόμη σχετικές αναρτήσεις στο Διδίκτυο από τον απερχόμενο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο.



«Επειδή η εκλογική διαδικασία είναι η ύψιστη μορφή λειτουργίας της Δημοκρατίας, σας παρακαλώ πολύ, όπως εξετάσετε το συντομότερο δυνατόν τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βελόπουλου και Κύρτσου προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός.

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή


Ειδήσεις σήμερα:

Το τελευταίο υπουργικό για τους... αδύναμους κρίκους - «Πυρετός» σεναρίων για την πρωτοβουλία Μητσοτάκη με τον ανασχηματισμό

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες και εννέα συλλήψεις σε επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

«Τιτανομαχία» στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη στέψη του πρωταθλητή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης