Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανακουφίσουμε τους αγρότες, λέει ο Τσιάρας

O Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε και ο Κώστας Τσιάρας ορίστηκε στη θέση του

Άλλαξε χέρια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε και ο Κώστας Τσιάρας ορίστηκε στη θέση του.

Ο κ. Τσιάρας αποχαιρέτησε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με θερμά λόγια τον κ. Αυγενάκη, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου και προέταξε τα ζητήματα ανακούφισης του αγροτικού κόσμου.



«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την απόφαση του πρωθυπουργού να μου αναθέσει τα καθήκοντα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο χώρος του πρωτογενού στομέα είναι ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις» τόνισε ο κ. Τσιάρας.



«Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή από τον εργαστούμε σκληρά ακολουθώντας την προτροπή του πρωθυπουργού και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανακουφίσουμε τον αγροτικό κόσμο» πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Μια σύλληψη και μια προσαγωγή

Άμφισσα: Γυναίκα κατήγγειλε με αίματα στο πρόσωπο τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: «Δέκα σκυλιά τη δάγκωναν όπου έβρισκαν», λέει η κόρη της 44χρονης που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr