Ο Ανδρουλάκης απάντησε στον Δούκα: Όποιος έχει φιλοδοξίες, ας δηλώσει υποψηφιότητα για την ηγεσία

Ο Ανδρουλάκης απάντησε στον Δούκα: Όποιος έχει φιλοδοξίες, ας δηλώσει υποψηφιότητα για την ηγεσία

Με θλίβει ότι κάποιοι δεν περίμεναν ούτε το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για να θέσουν θέμα ηγεσίας, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - «Δεν θα επιτρέψω να γίνουμε ζούγκλα, δεν θα επιτρέψω επιστροφή στη διχόνοια» - «Στην Κεντρική Επιτροπή θα πάρουμε τις αποφάσεις»

androulakis-debate
Την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη δίνει στην ΕΡΤnews o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για τις παρεμβάσεις στελεχών του κόμματος, που έθεσαν ζήτημα ηγεσίας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η μικρή αύξηση των ποσοστών του κόμματος δεν συνοδεύτηκε από την δεύτερη θέση.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε μεν ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να πάει καλύτερα στις ευρωεκλογές, αλλά εξαπέλυσε επίθεση σε όσους έθεσαν θέμα ηγεσίας, χωρίς να περιμένουν έστω να τελειώσει η εκλογική διαδικασία, ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα σε όλη την Ελλάδα πλην του Λεκανοπεδίου της Αττικής. 

Δεν πανηγυρίζουμε, αλλά δεν καταστροφολογούμε, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αξιολογηθεί από τη βάση της παράταξης, χωρίς να επεκταθεί. 


Δείτε τη συνέντευξη: 


Κλείσιμο
Συνέντευξη Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ - 17/6/2024




Ειδήσεις σήμερα


Απόστολος Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του

Εξώδικο Μαζωνάκη: Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης

Πανελλαδικές 2024: Πού πάνε οι βάσεις - Πέφτουν κάτω από 18.000 μόρια οι Ιατρικές, χαμηλώνει 500 μόρια και το Πολυτεχνείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης