Κασσελάκης: Αναχωρεί για την Αμερική - Θα έχει επαφές για το ίδρυμά του

Συνεδρίασε σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έγινε η πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος μετά τις Ευρωεκλογές

Στην πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος μετά τις Ευρωεκλογές προχώρησε σήμερα η Κουμουνδούρου, καθώς συνεδρίασε επί πολλές ώρες και υπό την Προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση για την εκλογική επίδοση του κόμματος, που εκτιμάται ως θετική σύμφωνα με κομματικές πηγές, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ άντεξε και το ποσοστό που έλαβε είναι ικανοποιητικό. Ως εκ τούτου, συνεχίζεται η πορεία με ορόσημο το Καταστατικό Συνέδριο του φθινοπώρου, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης περιέγραψε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον οδικό χάρτη για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι στο αίτημα που ενδεχομένως να προκύψει από την κοινωνία, ο ίδιος θα είναι στην κρίση της βάσης. Το πλαίσιο είναι σαφές.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναχωρεί σήμερα για Αμερική, όπου θα έχει σημαντικές επαφές με επιχειρηματίες και ομογενείς για το ίδρυμα που συστήνει, δηλαδή για τη χρηματοδότηση του, αλλά και επικείμενες εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει ήδη ενδιαφέρον. Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ θα δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ, όπως στην Wall Street journal, ενώ με την επιστροφή του θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι τρεις αλλαγές που εξετάζονται για το ΑΣΕΠ με στόχο την επιτάχυνση των διορισμών – Πώς θα γίνονται οι προσλήψει

«Κοκτέιλ» ζέστης και ισχυρών ανέμων μέχρι και το Σάββατο - Οι θερμοκρασίες μέχρι και τις 25 Ιουνίου


Η σύζυγος του Λύτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, εκτιμά ο Άρειος Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr