Πρώτη συνάντηση της ευρωομάδας της ΝΔ με συμμετοχή Μπελέρη

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ Θανάσης Μπακόλας και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς

Στην πρώτη συνάντηση της Ευρωομάδας της ΝΔ, συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ που παραμένει για 13 μήνες στις αλβανικές φυλακές, εξασφάλισε σχετική άδεια από τις αλβανικές αρχές και ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την επικείμενη εκδίκαση της έφεσης του, κατά την οποία θα κριθεί, όπως είπε «αν θα αποφυλακιστεί άμεσα ή αν θα χρειαστεί να περιμένει λίγους μήνες ακόμα».

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ σημείωσε ακόμα ότι ανυπομονεί να δει τους συναδέλφους του από κοντά, προκειμένου να συνεργαστούν για το καλό της χώρας, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες αυτής της Ευρωομάδας και του ενισχυμένου Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ Θανάσης Μπακόλας και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στις διαδικασίες που έλαβαν χώρα στο ΕΛΚ, η Επικεφαλής της Ευρωομάδας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, είχε αναγνώσει δήλωση πρόθεσης ψήφου του κ. Μπελέρη, με την οποία υποστήριζε ως Πρόεδρο του ΕΛΚ τον Μάνφρεντ Βέμπερ και ως Αντιπρόεδρο του, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Κάθε 10 λεπτά και μία νέα φωτιά, συνολικά 300 πυρκαγιές τις τελευταίες ώρες - Μάχη με τις φλόγες σε Αττική και Αργολίδα

Απόστολος Λύτρας: Όλη η δικογραφία - Ο ξυλοδαρμός, τα μηνύματα, η «εισβολή» στο σπίτι από την πρώην γυναίκα του και οι μηνύσεις

Σάνεν Ντόχερτι: Ζητά διατροφή από τον πρώην άντρα της «επειδή ζει με πολυτέλεια» ενώ αυτή παλεύει για τη ζωή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr