ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν τα περί συνάντησης των διευθυντών Ανδρουλάκη και Κασσελάκη

Για αποκύημα φαντασίας κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διέψευσε κατηγορηματικά ως αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε , όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Διάψευση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι  διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του» προσθέτει η ανακοίνωση.


Ειδήσεις σήμερα:

To έγκλημα που συγκλόνισε την Ηλεία: Ο Γιάννης ο φονιάς που σκότωσε με επτά μαχαιριές την άπιστη γυναίκα του

Στον εισαγγελέα σήμερα οι 13 για τη φωτιά από τα πυροτεχνήματα που έπεσαν από σκάφος - Πώς έφτασαν οι αρχές στην «Περσεφόνη»

Δημήτρης Καπουράνης: Στο παρελθόν ένιωσα την ανάγκη να κρύψω την αλβανική καταγωγή μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr