Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Ομολόγησε ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες για το πρόγραμμα του

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Ομολόγησε ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες για το πρόγραμμα του

Όλοι καταλαβαίνουν γιατί δεν προσήλθε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για να παρουσιάσει τις προτάσεις του

romanos_nikos
Για ομολογία Κασσελακη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας όσα ανέφερε νωρίτερα στην ανάρτησή - μανιφέστο ο πρόεδρος του κόμματος.

Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί δεν προσήλθε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για να παρουσιάσει τις προτάσεις του σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρωμανός σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα». 
Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες.

Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεων του».

Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 16 νεκροί στο Νταγκεστάν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και συναγωγή - Δείτε βίντεο

Οι Χούτι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο - Μικρής έκτασης τραυματισμοί και ζημιές

Πέρασε πρώτη η Γερμανία, ακολούθησε η Ελβετία - Βαθμολογίες, αποτελέσματα και πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του Euro 2024

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης