Γεροβασίλη: «Δυσάρεστη εξέλιξη» οι αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα

Γεροβασίλη: «Δυσάρεστη εξέλιξη» οι αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν αιφνιδιάζομαι από χθες», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

gerovasili
«Απόλυτα αιφνιδιασμένη» εμφανίστηκε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη από την τροπή που έχει λάβει η εσωκομματική κρίση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κληθείσα να σχολιάσει την παραίτηση των κυρίων Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα από τα κομματικά όργανα, η κυρία Γεροβασίλη δήλωσε πως «πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, άξια στελέχη και τα τρία», για να προσθέσει πως «δεν μπορώ να πω ότι δεν αιφνιδιάζομαι από χθες».

Στον απόηχο των παρεμβάσεων του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρων ταμείων», η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι αναμένει εξηγήσεις από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, καλώντας όποιον έχει στοιχεία, να πάει στον Εισαγγελέα. «Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως όποιος έχει στοιχεία για παράνομους χρηματισμούς οφείλει να πάει στον εισαγγελέα.

Ερωτηθείσα για το εάν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2027, σημείωσε ότι «δεν γεννήθηκα σε καρέκλα και ούτε θα κάνω τα πάντα για να την κρατήσω», ενώ δεν έκρυψε τη διαφωνία της και για το κλείσιμο της ημερήσιας «Αυγής».

Κλείσιμο
Όπως είπε, αν και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, απουσίαζε από την τελευταία συνεδρίαση λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά δεν ενημερώθηκε για τη σχετική απόφαση. «Είμαι διατεθειμένη και ήμουν, ξέροντας τη δύσκολη κατάσταση των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη μείωση στο μισό της κρατικής επιχορήγησης να συζητήσω όλα τα ζητήματα εξορθολογισμού άρα και των μέσων του κόμματος» περιέγραψε η κ. Γεροβασίλη. «Όμως αυτό θα ήθελα να συζητηθεί στα επίσημα όργανα του κόμματος, να υπάρξει ένα σχέδιο και να γίνει διαβούλευση και με τους ίδιους τους εργαζόμενους» πρόσθεσε, καταλήγοντας πως «δε γίνεται αυτό με μια αιφνίδια, στο κενό, απόφαση».


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ξεκινά η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

«Ιστορική μέρα»: Ο Τζούλιαν Ασάνζ επιστρέφει σπίτι του μετά από 14 χρόνια νομικών μαχών

«Αυγή»: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης