Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα και ο Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο

Ευπρόσδεκτες και σεβαστές οι απόψεις, αλλά είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, λένε από την Κουμουνδούρου

Τη θέση ότι οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες αλλά και την απορία γιατί εισήχθησαν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, μεταφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την επιστολή επτά βουλευτών και άλλων 80 μελών της Κεντρικής Επιτροπής που ζητούν προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Όπως ανέφεραν οι πηγές, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης, «δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο».

Προσθέτουν ότι «όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα».

Καταλήγουν οι πηγές λέγοντας ότι είναι γνωστό πως την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και την Κυριακή 7 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή τους 87 βουλευτές και μέλη της ΚΕ διαμηνύουν προς τον κ. Κασσελάκη ότι «τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις», δηλαδή με εσωκομματικό δημοψήφισμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης δείχνει τον Τσίπρα για το κλείσιμο της Αυγής: Η απόφαση είχε ληφθεί από την Πολιτική Γραμματεία πριν εκλεγώ 

Folli-Follie: Δεσμευμένα τα περιουσιακά στοιχεία των Κουτσολιούτσων και της εταιρείας για να διατεθούν στους παθόντες


Τον χτύπησαν και τον άφησαν αβοήθητο, δωρίζουμε τα όργανά του, λέει ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr