Σπίρτζης για τους 7 βουλευτές που υπογράφουν κατά Κασσελάκη: Δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης για τους 7 βουλευτές που υπογράφουν κατά Κασσελάκη: Δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Eίναι δευτερεύον θέμα ποιος θα είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο πρώην υπουργός του κόμματος 

spirtzis
Από ένα κόμμα φεύγεις, όταν διαφωνείς με τις θέσεις του, όπως αυτές επισφραγίζονται στα συνέδρια, ανέφερε ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ.

Με φόντο τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «είναι δευτερεύον θέμα ποιος θα είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πάμε να κάνουμε την ανασύσταση του προοδευτικού κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει παρών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. «Στη συνέντευξή του στον κ. Χατζηνικολάου δεν υπερθεμάτισε; Δεν είπε ότι θα είναι και υποψήφιος; Αν σε μια βδομάδα άλλαξε θέση, μπορεί να ξαναλλάξει» σχολίασε ο κ. πρώην Υπουργός.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη συλλογή υπογραφών υπέρ του κ. Κασσελάκη, «να μην σχολιάζω», είπε ο πρώην Υπουργός, συμπληρώνοντας πως εάν συγκεντρωθούν «50.000, όπως το είπατε, θα το συζητήσουμε…». «Πάντως, θα μαζέψουμε μέσα σε μια μέρα πάνω από 2.500» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, σε περίπτωση που και οι «87» θελήσουν να συγκεντρώσουν υπογραφές, διευκρινίζοντας πως «κανείς δεν έχει διάθεση να αμφισβητήσει τον κ. Κασσελάκη σαν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ «με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει δεν μπορούν να αποτελέσουν τον εναλλακτικό πόλο της χώρας».

Στο ίδιο πλαίσιο, «το ότι διαμαρτύρονται 87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επιστολή σε μια σειρά από ζητήματα που έχουν γίνει τελευταία», νομίζω ότι είναι αυτονόητο σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, λέγοντας πως «έχουμε από την Αμερική μια ανάρτηση που βάζει θέματα». Στο θέμα των «μαύρων ταμείων», αν η ανάρτηση Κασσελάκη βάζει θέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι απαράδεκτο, είπε ο κ. Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «οφείλει να έρθει να το απαντήσει ο ίδιος», διαφορετικά πρέπει να πετάξει από το μπαλκόνι του γραφείου του, τους στενούς συνεργάτες του, πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Στην κατεύθυνση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ «θυμίζει μονοπρόσωπη ΙΚΕ» περιέγραψε ο πρώην Υπουργός, αποκαλύπτοντας ότι «δεν κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στις εκλογές».

«Δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ακόμη για τους επτά βουλευτές που συντάσσονται με το κείμενο υπογραφών, ενώ έκανε λόγο για έναν «Και με έναν τρόπο διαχείρισης που κατά τη γνώμη τη δική μου είναι ξένος τελείως» από πλευράς της ηγεσίας, αφήνοντας αιχμές για πολιτική στοχοποίηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού στους συναδέλφους του - «Ένιωθα να καίγομαι»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87 - Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο

Σπέτσες: Απόβαση celebrities - Καρντάσιαν, Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης