Στο λογιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ ο πόλεμος Κασσελάκη και «87»: Δεν πλήρωσαν για την «Αυγή» λέει η Κουμουνδούρου

Στο λογιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ ο πόλεμος Κασσελάκη και «87»: Δεν πλήρωσαν για την «Αυγή» λέει η Κουμουνδούρου

Είχε ζητηθεί οικονομική συνδρομή και πριν τις ευρωεκλογές

kasselakis
Στο… λογιστήριο της Κουμουνδούρου μεταφέρεται ο «πόλεμος» μεταξύ της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των «87» βουλευτών και μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υπέγραψαν το χθεσινό κείμενο κριτικής απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, από τους «87», μόνο μία βουλευτής και δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής έχουν συνδράμει ως τώρα στον έρανο για την «Αυγή», με ποσό που ανέρχεται μόλις στα 700 ευρώ.

Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου «τρέχουν» να προλάβουν τις οικονομικές υποχρεώσεις στα τέλη του μήνα, καθώς τα οικονομικά του κόμματος βρίσκονται στα… κόκκινα. Καθώς εκπνέει ο μήνας, τηλεφωνικές εκκλήσεις να συνδράμουν σε επείγουσες ανάγκες σήμερα έλαβαν, κατά πληροφορίες, ορισμένοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι από τους 7 βουλευτές που συνυπογράφουν το κείμενο των «87».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κόμμα ζητήθηκε στους βουλευτές να συνδράμουν εκτάκτως και ανεξάρτητα από την οικονομική στήριξη προς την «Αυγή», για την οποία είχαν ειδοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κρυφοί έρανοι και προεκλογικά

Κλείσιμο
Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να βάλουν εκτάκτως το χέρι στην τσέπη, καθώς αρκετοί βουλευτές δέχτηκαν, κατά πληροφορίες, παραμονές των ευρωεκλογών τηλέφωνο από το Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνο Μωραΐτη, προκειμένου να βάλουν πλάτη στα προεκλογικά έξοδα, όπως και έπραξαν αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων και πολλοί, εκ των οποίων συνυπογράφουν το κείμενο των «87», χωρίς, ωστόσο κάποιοι από τους 7 βουλευτές να το δημοσιοποιήσουν για λόγους προστασίας του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Δώδεκα μήνες φυλακή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους Δημοκρατικούς – Γιατί είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο Μπάιντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης