Ο Άδωνις καταθέτει αγωγή κατά του Πολάκη: Θα αιτηθώ να με πληρώνει κάθε φορά που με λέει «λαδέμπορα»

Ο Άδωνις καταθέτει αγωγή κατά του Πολάκη: Θα αιτηθώ να με πληρώνει κάθε φορά που με λέει «λαδέμπορα»

Εκτιμώ ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα ανεχτεί άλλο αυτή τη συκοφαντία, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

adwnis_polakis
Προσφυγή στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Action 24 ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα θα καταθέσει αγωγή σχετικά με την ανάρτησή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούσε ότι πήρε 2 εκατ. ευρώ από τη Novartis.

«Έχω ετοιμάσει με το δικηγόρο μου μια μήνυση και αγωγή που θα κατατεθεί τη Δευτέρα. Δεν μπορών να τσακώνομαι κάθε μέρα με τον κ. Πολάκη. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Όπως ξέρετε στη δική μου περίπτωση με έψαχνε η κ. Τουλουπάκη 4 χρόνια και δεν μου βρήκε μισό ευρώ. Αρχειοθετήθηκα. Κατηγορεί στο tweet και τον εισαγγελέα που με αρχειοθέτησε ως διεφθαρμένο, ας ασχοληθεί με αυτό ο εισαγγελέας.



Κλείσιμο
Θα πάμε στο δικαστήριο και μήνυση ποινικά και αστικά και θα πάει ο κ. Πολάκης να αποδείξει πως πήρα εγώ 2 εκατ. από τη Novartis.

Εκτιμώ ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα ανεχτεί άλλο αυτή τη συκοφαντία. Με ενοχλεί και το ύφος του κ. Πολάκη, που με αποκαλεί λαδέμπορα. Τι θα πρέπει να γράφω και εγώ στο twitter, έλα μαφιόζε;. Έτσι θα γίνεται η πολιτική κουβέντα στην Ελλάδα; Θα αιτηθώ να με πληρώνει κάθε φορά που με λέει "λαδέμπορα"», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Η δραματική μαρτυρία του διασώστη που έσπευσε κοντά στην 13χρονη - «Δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε τη Δωροθέα»

Καιρός: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές, πότε εξασθενούν

Η καινούρια «πράσινη πόλη» του Ελληνικού γεννιέται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης