Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει

«Η βάση πρέπει να μιλήσει για όλα» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν μπορούμε να παίζουμε με αναρτήσεις από τις ΗΠΑ για την τύχη αυτού του κόμματος, απαιτείται σοβαρότητα»

theoxaropoulos1
Προσφυγή στη βάση του κόμματος, τα μέλη και τους φίλους ζήτησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ασκώντας δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι η βάση θα πρέπει να μιλήσει για όλα. «Οφείλει να οδηγήσει τον χώρο, την παράταξη, να αποφασίσει για όλα τα γεγονότα. Ο ίδιος θέτει ζήτημα, δεν το θέτω εγώ», ανέφερε σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του το βράδυ της Παρασκευής, λέγοντας ότι δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει. «Μου φάνηκε παραληρηματικό», είπε, προσθέτοντας ότι «προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτό που δεν ερμηνεύονται».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν μπορούμε να παίζουμε με αναρτήσεις από τις ΗΠΑ για την τύχη αυτού του κόμματος. Απαιτείται σοβαρότητα» τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2cc9h4b27ah)
Κλείσιμο


«Δεν είπε κανείς ότι ο στόχος ήταν το 10%»

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι πριν ένα χρόνο, σαν σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος. «Αντί να πάμε μπροστά, χάσαμε άλλες 3 ποσοστιαίες μονάδες και 350.000 ψήφους. Δεν μπορεί να είναι θετικό αποτέλεσμα», επισήμανε, σχολιάζοντας ότι ο κ. Κασσελάκης μίλησε για 9%, το οποίο πήγε στο 15%. «Σε αυτές τις εκλογές πήραμε χαμηλότερο ποσοστό. Δεν είπε κανείς ότι ο στόχος ήταν το 10%», είπε.

Επικριτικός εμφανίστηκε και με τη λειτουργία του κόμματος και με την έλλειψη συλλογικών διαδικασιών, αφού όπως είπε, επί έξι μήνες τα όργανα δεν συνεδρίασαν. Μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Κασσελάκης μετέβη στις ΗΠΑ και από εκεί έγινε «το κλείσιμο της Αυγής, έχουμε αποφάσεις πολιτικών αποπομπών, τρίτο και κυριότερο η ανάρτηση για τα “μαύρα χρήματα” και τέταρτο, αυτό που έγινε χθες το βράδυ».

Αιχμές άφησε και για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι τα όργανα δεν γνωρίζουν τους λόγους του ταξιδιού του. «Άγνωστοι οι λόγοι. Πάει γιατί θέλει λέει να φτιάξει ένα ίδρυμα το οποίο δεν έχει γίνει επισήμως. Πάρα πολύ παράξενα. Αυτό το οποίο έγινε χθες ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι η μόνη διέξοδος είναι η βάση.



Ειδήσεις σήμερα:

Και πρωταθλητές και αριστούχοι: Ο Νεκτάριος και η Ειρήνη που πήραν άριστα στη Φυσική


Λευτέρης Πανταζής για Βασίλη Καρρά: Του είχα πει στείλει ένα τραγούδι, μου είχε πει «άμα τα καταφέρω, θα το πούμε»


«Το παιδί μου έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε» λέει ο πατέρας της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης