Μπακογιάνης κατά Δούκα: Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης

Μπακογιάνης κατά Δούκα: Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης

«Για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας

doukas_bakogiannis
Τα βέλη του κατά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα εξαπολύει με ανάρτηση του στα Χ (Twitter) ο πρώην δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης.

Μα αφορμή τις φωτιές του Σαββατοκύριακου στο λόφο του Κολωνού και στου Φιλοπάππου, καλεί τον δήμαρχο της Αθήνα για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του.

«Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως λέει στην ανάρτησή του «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» και συνεχίζει «το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου».
Κλείσιμο

Ο Κώστας Μπακογιάννης τονίζει ότι «δικαίωμα του κ. Δόυκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος. Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης. Εφόσον, εκ των πραγμάτων, ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης