Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για γάμο ομοφύλων, διεύρυνση ΝΔ, εθνικά θέματα και ΦΠΑ στο Πολεμικό Μουσείο

Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για γάμο ομοφύλων, διεύρυνση ΝΔ, εθνικά θέματα και ΦΠΑ στο Πολεμικό Μουσείο

Επίθεση στην παρούσα Ντόρα Μπακογιάννη για το ψήφισμα σχετικά με το Κόσοβο - Δήλωσε «παρών» , είπε ότι δεν διαπραγματεύεται για αξιώματα

samaras-karamanlis-arthrou-0
Εφ' όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην κοινή του εμφάνιση με τον Κώστα Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο. Ο πρώην πρωθυπουργός αντιτάχθηκε στο νόμο για την ισότητα στο γάμο, στην διεύρυνση της ΝΔ, στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτικήαλλά και στην εξωτερική πολιτική. 

Δείτε βίντεο:
Παρουσίαση βιβλίου του Μ. Κοττάκη "Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή" - Εκδόσεις Λιβάνη


Στην αρχή της ομιλίας του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες της, επικαλούμενος το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που όπως είπε, ήταν μία στροφή προς τα δεξιά. Ηταν ένα «όχι» στην woke Ευρώπη , όπως και στην Ευρώπη της μαζικής λαθρομετανάστευσης, υποστήριξε. Πρόσθεσε δε ότι η ιδέα της λύσης του δημογραφικού μέσω της πολιτογράφησης παιδιών μεταναστών, συνιστά εργαλειοποίηση φτωχών ανθρώπων. 

«Η ΕΕ δεν εμπνέει. Οι πολίτες επιλέγουν με εθνικά κριτήρια, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν.

Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει προς την πολιτική απομόνωση ή προς την ολοκλήρωση. Να αποφασίσει αν θα σεβαστεί τις αξίες της ή θα αφεθεί στην ατζέντα της πολιτικής ορθότητας και του ακραίου δικαιωματισμού.

Τα νεφελώδη κεντρώα ιδεολογικά σχήματα, όπως του Μακρόν, ηττήθηκαν. Επομένως, η νέα ευρωπαϊκή ηγεσία πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα επιστρέψει η Ευρώπη στις ρίζες της ή θα συνεχιστεί η αποδόμηση κόντρα στη βούληση των λαών της Ευρώπης;

Το δημογραφικό άρρηκτα συνδεδεμένο με το αξιακό. Ατομικός τρόπος ζωής που υποσκάπτει τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών. Η ατζέντα αυτή εδράζεται σε μια επίπλαστη ευδαιμονία.

Δεν είναι λύση να φέρουμε μετανάστες και να κάνουν παιδιά για να πολιτογραφηθούν Ευρωπαίοι. Το θεωρώ εργαλειοποίηση και χυδαία εκμετάλλευση.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει σε πλήρη επανασχεδιασμό της Οικονομίας της , προσθέτοντας ότι οι ευρωπαϊκές ηγεσίες πρέπει να λάβουν το μήνυμα της κάλπης, αλλιώς η ήπειρός μας θα οδηγηθεί στο περιθώριο». 

«Όχι» στην ισότητα στο γάμο

«Με τον Κώστα περάσαμε μαζί τα πάντα. Διερωτήθηκα για τα εθνικά, μα τόσο λάθος κάνουν δύο πρώην πρωθυπουργοί. Αντιμετωπιστήκαμε με απαξίωση. Φτάσαμε στο σημείο στο νομοσχέδιο για τον γάμο να θέτω στη Βουλή συγκεκριμένα ερωτήματα επί της ουσίας και όχι μόνο δεν μου απάντησε κανείς, αλλά οργανώθηκαν και κενά έδρανα όσο μιλούσα. Και συνεχίστηκαν τα πανηγύρια υπουργών αγκαλιά με ΛΟΑΤΚΙ στο θεωρείο της Βουλής την ώρα που το 1/3 των βουλευτών μας δεν είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο. Αφήστε τα γλέντια που ακολούθησαν μετά. Αφού η κυβέρνηση αντιμετωπίζει έτσι ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό, γιατί να μην τους θεωρήσει ο κόσμος αλαζόνες;»




«Τρία μπλοκ υπάρχουν πλέον στο πολιτικό σύστημα: ένα κεντροδεξιό, ένα κεντροαριστερό και ένα υπερδεξιό. Ο δικομματισμός ανατρέπεται και μετατρέπεται σε πολυκομματισμό. Η άρνηση να δίνουμε μάχες για ιδέες; Είναι η υποχώρηση της πολιτικής σε όφελος της επικοινωνίας και του tiktok; Έχει δημιουργηθεί η πεποίθσηη ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Επομένως το πολιτικό σύστημα καλείται να αναθεωρήσει πλήρως τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ειδάλλως θα έχουμε άσχηματα ξεμπερδέματα. Επιστροφή στις ρίζες και στις αρχές των κομμάτων και των παρατάξεων, άμεσα».

Όχι και στη διεύρυνση της ΝΔ

Η ΝΔ είχε πάντα πόρτες ανοιχτές, αλλά όχι ιδεολογικά αφύλαχτες. Άλλο η διεύρυνση, άλλο η μετάλλαξη. Και καλό θα είναι να αναρωτηθούν ορισμένοι, αν για το ιστορικά αυτό αρνητικό αποτέλεσμα του δεξιού μπλοκ ευθύνεται η αντίληψη περί αποιδεολογικοποίησηςη αντίληψη περί αποιδεολογικοποίησης. 

Πώς λέμε ότι τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα; Ο γάμος ομοφύλων για την Αριστερά είναι μια χαρά, για εμάς είναι πρόβλημα.
Δημιουργήθηκε η μικρότερη και πιο φοβική ΝΔ όλων των εποχών. Μήπως επειδή το δέντρο αποκόπηκε από τις ρίζες του;

Όσο η Ευρώπη στρίβει δεξιά, ορισμένοι αναζητούν τους ανεμόμυλους του φαντασιακού Κέντρου.
Είναι επιτυχημένο το επιτελικό κράτος με τους ανακυκλούμενους υπουργούς και τους απαξιωμένους βουλευτές; Γιατί αν είναι πετυχημένο αυτό το μοντέλο αποδοκιμάστηκε από την κοινωνία, και μάλιστα χωρίς πολιτικό αντίπαλο, δίχως Τρόικα, σε συνθήκες επιτήρησης και σε συνθήκες πρωτοφανούς επικοινωνιακής παντοδυναμίας.

Ο λαός εμπιστεύτηκε την Κεντροδεξιά να την κυβερνήσει, όχι πολιτικούς γιατρούς χωρίς σύνορα.





Karamanlis_Samaras

Ο έλεγχος των καρτέλ είναι επιτακτική ανάγκη.

Να γίνει μείωση ΦΠΑ όπως έγινε το 2012 κόντρα στην Τρόικα και πέτυχε.

Θα μεταρρυθμίσουμε φιλελεύθερα την οικονομία μας ή θα αποδεχθούμε την ύπαρξη ολιγοπωλίων στην αγορά;

Απαιτείτια ξεχωριστή πολιτική για την ενίσχυση του δημογραφικού. Δεν είναι σωστό η κυβέρνηση να επιδοτεί με 8.000 ευρώ την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και με 2-3000 ευρώ τα παιδιά. Ούτε λύση είναι οι μετανάστες που δεν ενσωματώνονται και δημιουργούν και συνθήκες ανασφάλειες.

Για τη Δικαιοσύνη

Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει εάν θα θωρακίσει τους θεσμούς, και ειδικά τη Δικαιοσύνη. Η οποία ήρθε η ώρα να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από την εκτελεστική εξουσία. Κι εγώ δικαιούμαι προσωπικά να μιλάω για τη Δικαιοσύνη , μετά τα όσα τράβηξα, μαζί με άλλους συναδέλφους, με την άθλια σκευωρία Νοβάρτις. Και υπομένω ακόμα, καθώς πέντε χρόνια τώρα, επί της δικής μας κυβερνήσεως δηλαδή, δεν μου επιτρέπεται να μάθω ποιοι ήταν επιτέλους οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες. Αλλά, το ξαναλέω : θα τους πάω μέχρι τέλους! Και θα αποκαλυφθούν.

Για τα εθνικά θέματα

Η εικόνα της χώρας μας είναι αποκαρδιωτική. Τρώμε την μια προσβολή, την μια ταπείνωση, μετά την άλλη! Από τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς και, φυσικά, τους ...”φίλους” μας τους Τούρκους.

Είναι αδιανόητα όσα συμβαίνουν.

Για τον διάλογο με τον Πειρατή. Για το ότι ξεχάσαμε να θυμίσουμε σε όλον τον κόσμο τα 50 χρόνια, φέτος, από την τραγωδία της Κύπρου. Πάλι καλά που είδαμε και την Famagusta στην τηλεόραση... Για το λάθος ψήφισμα με το Κόσοβο. Για το “λόμπυ των κατευναστών”. Για την ανακήρυξη ΑΟΖ και θαλάσσιων πάρκων. Για την Αγία Σοφία και τη Μονή της Χώρας. Για το χωρίς καμία λογική «Σύμφωνο περί Φιλίας» με την Τουρκία. Και τι είδαμε μετά το Σύμφωνο; Τον Ερντογάν να ξαναγράφει τα σχολικά βιβλία στην Τουρκία και να διδάσκει τη νεολαία του για την «γαλάζια πατρίδα» τους, δηλαδή ελληνικά εδάφη. Τον Ερντογάν να γίνεται «καλό παιδί» στα μάτια της Δύσης ώστε να πάρει τα F-16. Τις νέες, ευθείες απειλές, του Μπατχτσελί και του Φιντάν, μέχρι και για την Κρήτη. Και ποιοι τα λένε αυτά;; Αυτοί που από τη μια, υποτίθεται, ότι θέλουν να μπουν στην Ευρώπη κι από την άλλη μας απειλούν μαζί με τη Χαμάς!

Οταν εγώ μίλησα, δημόσια και πολύ πριν τις εκλογές, για τον Φρέντυ Μπελέρη και για τον απαράδεκτο Ράμα, υπήρξε σιωπή. Όμως στον Ράμα δώσαμε τελικά χώρο για να κάνει τις συγκεντρώσεις του. Και του δώσαμε ακόμα και το Ζάππειο για να παρουσιάσει σε υψηλούς προσκεκλημένους τους πίνακες και τα γλυπτά του. Πότε; Όταν ο Μπελέρης, με κατηγορίες στημένες , ήταν φυλακισμένος. Και παραμένει φυλακισμένος σήμερα, εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Είναι η απόλυτη εικόνα εθνικής αδυναμίας.

Προειδοποίησα και για την ανάγκη σταδιακής απεμπλοκής μας από την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τα Σκόπια από την αρχή δεν τήρησαν, όπως δεν είχαν τηρήσει ούτε την Ενδιάμεση Συμφωνία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Γνωρίζω καλά τι σημαίνει η άσκηση πιέσεων από “φίλους”, ασφαλώς για το δικό τους συμφέρον. Και στον Κώστα Καραμανλή ασκήθηκαν, αλλά είπε το “όχι” στο Βουκουρέστι. Και σε εμένα, αλλά το ξέκοψα από την αρχή και δεν επανήλθαν ποτέ.
Είναι λοιπόν η Συμφωνία των Πρεσπών που τροφοδοτεί τον εθνικισμό και τις βλέψεις κάποιων συνδυασμών δυνάμεων στα Βαλκάνια. Αυτή ήταν η σταθερή άποψη και του ιδρυτή μας, Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Προέδρου της Δημοκρατίας που δακρύζοντας είχε πεί “η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική”.

Μόλις προχθές, η Σκοπιανή πρόεδρος της Δημοκρατίας Σιλιάνοφσκα διατράνωσε δημοσίως το αλυτρωτικό δόγμα: συναντήθηκε, είπε, με εκπροσώπους των «Παιδιών προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου» και συζήτησε μαζί τους για τους εορτασμούς για τα 75 χρόνια από τον «διωγμό των Μακεδόνων του Αιγαίου». Τι άλλο πρέπει να ακούσουμε για να ξυπνήσουμε επιτέλους;

Εχω μιλήσει, συνεχώς μιλάω για τη Θράκη. Μερικοί τολμούν και με λένε “ακραίο”. Ρωτάω: ήμουν ακραίος όταν ως υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Ζολώτα, το 1989, απέλασα τον Τούρκο Πρόξενο στη Θράκη, με τη σύμφωνη γνώμη των τριών τότε πολιτικών αρχηγών, Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Φλωράκη; Αυτή είναι η ακρότητα ή το γεγονός ότι σήμερα το Προξενείο και οι ψευτομουφτήδες αλωνίζουν ανενόχλητοι, προπαγανδίζουν και συμμετέχουν στις εκλογές προκλητικά με “τουρκικό κόμμα”, το οποίο μάλιστα έχει και ..ψευτο-Μακεδόνισσα υποψήφια;
Κι αντί να προβληματιστούν , κι από εμένα και από τον Κώστα Καραμανλή, λοιδορούσαν τις θέσεις μας. Μάλιστα, έφθασαν στο σημείο οι σύγχρονοι ...”Κισιγκερ”, να ειρωνευτούν την σταθερή, πολυδιάστατη, εξωτερική πολιτική της χώρας επί δεκαετίες, ως “πολιτική ακινησίας” και να αντιτάξουν την δική τους δήθεν “κινητικότητα”.
Απ’ ότι καταλαβαίνω , λυπάμαι που θα το πω, αλλά :
Παραμένουμε "πετρωμένοι" στην …"άψογο στάση" , σε όλα τα εθνικά μέτωπα…
Δηλαδή, μένουμε σταθερά “κομιλφό”, μήπως και μας «κακολογήσουν»…!

Αλλά έχουμε και νεότερα: Αληθεύει, κι εάν ναι, ποιος αποφάσισε, και γιατί, την υποστήριξη της Ελλάδος για κορυφαία θέση στον ΟΑΣΕ, στον Φεριντούν Σινιρίογλου; Ποιος είναι; Είναι ο πρωταγωνιστής της “γαλάζιας πατρίδας” και των “γκρίζων ζωνών” των Τούρκων στο Αιγαίο. Μα είμαστε καλά ; Τι μήνυμα είναι αυτό; Και επίσης τι περίεργα πράγματα είναι αυτά που διαβάζω, για εκδίωξη ενός βοσκού από τη βραχονησίδα Σύρνα στην Αστυπάλαια για ...οικολογικούς λόγους; Αν δεν έχει παρέμβει ήδη, οφείλει να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση. Γιατί οικονομική δραστηριότητα σε βραχονησίδες σημαίνει ΑΟΖ. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε...

Καλώ τον πρωθυπουργό να αποφασίσει, άμεσα, την αλλαγή της ακολουθούμενης εξωτερικής πολιτικής. Να επιστρέψει στις ιστορικές παρακαταθήκες της Παράταξης. Να ασκήσει βέτο στην Αλβανία. Να προετοιμάσει, μέσω δημιουργίας μιας ισχυρής νομικής και πολιτικής ομάδας εμπειρογνωμόνων, την απεμπλοκή από την εθνικά επικίνδυνη Συμφωνία των Πρεσπών. Να ασκήσει, όπως και η Βουλγαρία, βέτο σε κάθε βήμα των Σκοπίων, τον αλυτρωτισμό των οποίων οφείλουμε να καταγγείλουμε εδώ και τώρα, παντού. Να αναθεωρήσει πλήρως την ...”Φιλία” με την Τουρκία, καθιστώντας σαφές στην πράξη ότι δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε και δεν φοβόμαστε. Υπάρχουν όρια!

Γι αυτό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση νέας εθνικής υποχώρησης και ταπείνωσης, με “Πρέσπες του Αιγαίου”! Δεν είμαστε ένα ηττημένο έθνος. Είμαστε μια υπερήφανη χώρα με πίστη στην Ελευθερία, με αυταπάρνηση κι Εθνική υπερηφάνεια! Οι Ελληνες δεν είμαστε συμβιβασμένο πλήθος, είμαστε Πατριώτες!

Φίλες και φίλοι,
Σε κάθε σταυροδρόμι πρέπει να επιλέξεις έναν δρόμο.
Ανησυχώ βαθιά. Πρέπει η κατάσταση αυτή να διορθωθεί.
Αυτές είναι οι θέσεις μου. Τις οποίες, για να μην έχουμε παρανοήσεις, ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα για “μεγάλα αξιώματα”. Κι ούτε πρόκειται...
Γιατί μας κοιτάει από απέναντι και η Ελλάδα, και η Ιστορία.
Λέει ο Παλαμάς:
“Κάλλιο γλύστρα στον δρόμο τον δικό σου
παρά να μείνεις ορθός στο δρόμο του άλλου!”

Το έχω αποδείξει στη διαδρομή μου.
Υπηρετώ την πατρίδα και την παράταξη…
Ημουν, είμαι, και θα είμαι παρών!



Marinakis_Thanou
Από αριστερά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο επίσκοπος Θεσπιών Παύλος, η Βασιλική Θάνου και η Όλγα Κεφαλογιάννη


polemiko-mouseio-3
Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε οικογενειακώς στο Πολεμικό Μουσείο φορώντας γραβάτα με ελληνικά σημαιάκια




polemiko-mouseio-__1__2
Η άφιξη Σαμαρά που καταχειροκροτήθηκε από πολιτικούς φίλους του

Στην εκδήλωση άρχισαν να προσέρχονται από νωρίς πολιτικά στελέχη από σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα - από τον κ. Σ. Κεδίκογλου του ΣΥΡΙΖΑ ως στελέχη της Ελληνικής Λύσης , της Νίκης, την Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος εκπροσωπεί το Μέγαρο Μαξίμου. Μεταξύ άλλων, το παρών δίνουν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, Ανδρέας Κουτσούμπας, πρώην βουλευτής της ΝΔ και κουμπάρος του Κώστα καραμανλή, Ακης Γεροντόπουλος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Λευτέρης Οικονόμου, Λευτέρης Ζαγορίτης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, o Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αλλά και ο παλαίμαχος ηθοποιός Κώστας Πρέκας. 



polemiko-mouseio-2
Η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στην εκδήλωση παρά την πολύχρονη κόντρα της με τον Αντώνη Σαμαρά



polemiko-mouseio-2__1_
Ο Άδωνης Γεωργιάδης



polemiko-mouseio-1
O Παύλος Μαρινάκης


Το παρών δίνουν επίσης ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ή Ελίζα Βοζενμπεργκ, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Γιώργος Πατούλης, ο Μάριος Σαλμάς, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Στέλιος Πέτσας, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ακόμα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στράτος Σιμόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ντόρα Μπακογιάννη. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Χάρης Κονιδάρης, εκπρόσωπος Τύπου του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.


POLEMIKO-MOUSEIO__3_
Ο Κώστας Πρέκας


latinopoulou
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με λευκό κρουαζέ φόρεμα


POLEMIKO-MOUSEIO__1_
Ο Ανδρέας Κουτσούμπας, πρώην βουλευτής της ΝΔ και κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή


POLEMIKO-MOUSEIO__2_
Ο Σίμος Κεδίκογλου του ΣΥΡΙΖΑ



POLEMIKO-MOUSEIO__4_
Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος



Matzouranis
O Γιάννης Ματζουράνης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ


  
Petros_Doukas
Πέτρος Δούκας
 


Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να είναι ιδιαίτερα οξύς για τα θέματα που παγίως θέτει στον δημόσιο διάλογο, όπως η κριτική που έχει ασκήσει για τα εθνικά θέματα, για τον γάμο των ομόφυλων, όπως και για την ανάγκη επιστροφής στις συντηρητικές αξίες.  Και ο κ. Καραμανλής, όμως, αναμένεται να έχει γωνίες, τόσο για τα εθνικά, όσο και για τα εσωτερικά θέματα. «Το μήνυμα της παρέμβασης θα είναι παρ’ το αλλιώς», αναφέρει πηγή προσκείμενη στον κ. Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης,  ο οποίος δεν αναμένεται να παραστεί στην εκδήλωση,  μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ούτε δεξιά, ούτε αριστερή στροφή, αλλά εμμένει στη στρατηγική της ήπιας διεύρυνσης και της «απεύθυνσης» τόσο στον παραδοσιακό κόσμο της ΝΔ, όσο και στους πολίτες της κεντρώας διεύρυνσης.  

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου

Πάτρα: Γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αυτός μου επιτέθηκε, ισχυρίζεται ο πατέρας του 15χρονου

«Να μοιραστούν τα Γλυπτά με την Ελλάδα», λέει ο πρώην επικεφαλής του Βρετανικού Μουσείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης