Βουλή: Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Βουλή: Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Γεωργιάδης: Χάσαμε 13 μονάδες και τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης είναι σε εσωτερική κρίση - Μάντζος: Με τις εσωκομματικές διαδικασίες θα ενισχυθεί ο αντιπολιτευτικός μας λόγος

gerorgiadis-mantzios-1
Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά την διάρκεια της παρέμβασης του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Υγείας σχολίασε ότι «χάσαμε 13 μονάδες και την επόμενη μέρα τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης είναι σε εσωτερική κρίση. Δεν τα βλέπω και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα για τα δύο κόμματα».

Η φράση του υπουργού προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου. Σχολίασε με σκωπτικό τρόπο «σας ευχαριστούμε για ευαισθησία που επιδεικνύετε για τις διαδικασίες κινήματος είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, το εκλαμβάνω ως δημοκρατικό αντανακλαστικό σας». Και συνέχισε λέγοντας: «Οι εσωκομματικές διαδικασίες κινήματος έχουν δρομολογηθεί και αποφασιστεί και προς την ιδιαίτερη ανησυχία σας θα υλοποιηθούν με πρότυπο δημοκρατικό τρόπο με αποτέλεσμα την ενίσχυση κινήματος μας για ενίσχυση της αντιπολιτευτικής μας φωνής».

Ο υπουργός Υγείας, έλαβε ξανά τον λόγο και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως θα καταλήξει ένα κόμμα διαμαρτυρίας, αν δεν προσέξει ποιες θέσεις υιοθετεί. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που κυβέρνησε και θέλει να ξανά κυβερνήσει. Να προσέχετε αυτά που λέτε, να τα λέτε με κυβερνησιμότητα, αν υποστηρίζετε το αίτημα του κάθε πικραμένου θα είστε ένα κόμμα διαμαρτυρίας», σημείωσε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Προηγουμένως, ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε στον κ. Μάντζο, τονίζοντας ότι δεν τον αφορούν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, παρ’όλα αυτά δέχεται ερωτήσεις σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν θέλω να εκληφθεί το σχόλιο μου ότι έχω προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο. Δεν έχω καμία δουλειά. Κάντε αυτό που νομίζετε στο ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστιέμαι την εσωκομματική δημοκρατία» είπε ο κ. Γεωργιάδης και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στις εσωκομματικές διαδικασίες και να έχει μεγάλη συμμετοχή.

Πάντως, ο υπουργός Υγείας πέταξε τα βέλη του και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Εσείς είστε άλλη περίπτωση. Αυτά για τα μαύρα λεφτά δεν γίνεται να μην απαντηθούν».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: «Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών

Παθέκα για Πολυχρονίου: Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του πατέρα μου

Πάτρα: Γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αυτός μου επιτέθηκε, ισχυρίζεται ο πατέρας του 15χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης