Νίκος Φαραντούρης: Viral η τοποθέτηση κατά της ακροδεξιάς - Είναι λίγο θεατρικός, γράφουν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο τρόπος και η ένταση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκε στα social media

Αρκετά σχόλια προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, σε ανάλυσή του για την ακροδεξιά και την άνοδό της στην Ευρώπη. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Χ, είναι εμφανής η ένταση και ο στόμφος του κ. Φαραντούρη με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές παρατηρήσεις για τον ευρωβουλευτή.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Φαραντούρης υποστήριξε ότι «η ακροδεξιά-σπορά των φασιστών του Μεσοπολέμου- που οδήγησε την Ευρώπη στις εκατόμβες νεκρών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται τώρα με μία λεοντή μετριοπάθειας, εκσυγχρονισμού. Και λέει "εμείς, ναι, μπορεί να έχουμε υιοθετήσει τα συνθήματα της ακροδεξιάς, μπορεί τα νάματα της πολιτικής μας σκέψης να τα αντλούμε από τους φασίστες και τους ναζί της δεκαετίας του '30 και του '40, είμαστε όμως "εκσυγχρονισμένοι", είμαστε πλέον μετριοπαθείς, ο λόγος μας είναι comme il faut".



«Περαστικά σου σύντροφε Φαραντούρη. Με το καλό και στο Δελφινάριο», «τελευταία πρόβα πριν κατέβει Επίδαυρο», «είναι λίγο θεατρικός ο σοφός Νικόλας, μου θυμίζει λίγο Βέλτσο ή Λιαντίνη, τό'χουν αυτό κάποιοι δάσκαλοι να παθιάζονται», «Γιώργο Τράγκα, εσύ;» έγραψαν ορισμένοι για το στυλ του κ. Φαραντούρη.

Δεν έλειψαν, πάντως, και πιο πολιτικά σχόλια όπως ότι «εδώ ο Φαραντούρης μας λέει για το Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια που υιοθέτησε ο Κασσελάκης».














Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστήρια της Yδρας: KGB, πετρέλαια και κροτίδες στην παραλία

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr