Ραγκούσης για Κασσελάκη: Αν πάει στη βάση δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους, συκοφαντική η επίθεση στον Τσίπρα

Οι αποφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήραν καλό βαθμό από τους πολίτες, σημείωσε ο πρώην υπουργός

Νέα κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εκτίμησε ότι «αν ο κ. Κασσελάκης δοκιμάσει κάτι τέτοιο (σ.σ. προσφυγή στη βάση) δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους και αυτό το συνδέω με την συκοφαντική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα».

Στο ερώτημα, δε, αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ηρωική εξοδο, ο πρώην υπουργός απάντησε «δεν ξέρω».

Όπως επισήμανε, «η συκοφαντική επίθεση έγινε από αυτόν που εξελέγη με βασικό ατού οτι "ψηφίστηκα για να υπερασπιστώ τον Αλέξη Τσίπρα". Δεν υπάρχει πιο κάτω από το σημείο αυτό».



Όσον αφορά, δε, τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «η δικη μου εκτίμηση είναι ότι ο δεν έχει φύγει ποτέ από την πολιτικη ζωή και προφανώς έχει κάθε δικαιώμα να διεκδικήσει ρόλο όποτε το θελήσει».

Κληθείς να τοποθετηθεί επί της κριτικής Πολάκη για την υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «μετά το συνέδριο του Φεβρουαρίου αποφάσισε (σ.σ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) να προχωρήσει εντελώς μόνος του και να δώσει μόνος του τα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, αδρανοποίησε τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Από όσα είπε για τα οικονοιμικά, μέχρι το άνοιγμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους χειρισμούς για το πόθεν έσχες, ήταν δικές του αποφάσεις και δεν πήραν καλό βαθμό από τους πολίτες ιδίως όταν έλεγε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα με το 2 μπροστά και καταλήξαμε στο 14,9%».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστήρια της Yδρας: KGB, πετρέλαια και κροτίδες στην παραλία

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr