Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός, ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός, ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα, είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε αν νιώθει έτοιμη για πρωθυπουργός

milena_apostolaki
Έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε η Μιλένα Αποστολάκη σε τηλεοπτική της τοποθέτηση.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος μίλησε στο Action24, τονίζοντας πως ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ev40r94wf5)


Κλείσιμο
Σε ερώτηση αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθπουργικά καθήκοντα, αν κληθεί να τα υπηρετήσει μέσα στην επόμενη τριετία, η κ. Αποστολάκη απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλλαζονική λογική του τύπου 'εγώ μπορώ καλύτερα'. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαράθεσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης