Δεν σχολιάζω δηλώσεις πρώην προέδρων της παράταξης, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για Καραμανλή και Σαμαρά

Δεν σχολιάζω δηλώσεις πρώην προέδρων της παράταξης, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για Καραμανλή και Σαμαρά

«Και οι δύο τιμήθηκαν από την παράταξή μας με την εκλογή τους στην προεδρία και από τον ελληνικό λαό, εκλεγόμενοι πρωθυπουργοί. Εχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους», δήλωσε ο υπουργός Υγείας

adonis_georgiadis
Την σκληρή κριτική που εξαπέλυσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», στο Πολεμικό Μουσείο, αρνήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Παγίως, λέω πάντα το ίδιο: Θα ήταν αλαζονικό και υβριστικό εκ μέρους μου να σχολιάσω τις δηλώσεις ή τις απόψεις του Καραμανλή και του σαμαρά γιατί και οι δύο τιμήθηκαν από την παράταξή μας με την εκλογή τους στην προεδρία του κόμματος και από τον ελληνικό λαό, εκλεγόμενοι πρωθυπουργοί. Εχουν ελευθερία λόγου και μπορούν να λένε τις απόψεις τους. Δεν σχολιάζω ποτέ», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2exz65paa6h)

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο γενικής συζήτησης - και όχι σχολιασμού των δηλώσεων του Αντώνη Σαμαρά στην χθεσινή εκδήλωση, ο υπουργός επανέλαβε την άποψή του ότι «το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών έβλαψε πολιτικά την Νέα Δημοκρατία».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «άκαιρη» την συζήτηση σχετικά με το αν η Νέα Δημοκρατία έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών και τόνισε ότι η Ελλάδα έχει σταθερή, εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία – αν στα επόμενα 3 χρόνια θητείας – λύσει τα προβλήματα των ανθρώπων – δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης