Κατσανιώτης: Η Σακελλαροπούλου έχει κάνει έναν κύκλο, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει

Κατσανιώτης: Η Σακελλαροπούλου έχει κάνει έναν κύκλο, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να προέρχεται από την Κεντροδεξιά, να έχει την ίδια αντίληψη, τον πολιτισμό, την πατρίδα, την κουλτούρα, είπε ο βουλευτής της ΝΔ 

katsaniotis1
Πρόσωπο από την Κεντροδεξιά προτάσσει ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μόλις ολοκληρώσει την τρέχουσα θητεία της η νυν Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Θεωρώ ότι η κα Σακελλαροπούλου έχει κάνει έναν κύκλο, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει» είπε ο κ. Κατσανιώτης στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, όταν ρωτήθηκε για το εάν θα την ψήφιζε εκ νέου.

Ο βουλευτής Αχαΐας είπε ότι ο επόμενος ΠτΔ θα μπορούσε να είναι κάποιος από την παράταξη ή τον ευρύτερο χώρο της.

«Θα μπορούσε να είναι σίγουρα κάποιος από την παράταξη. Απ’ ότι είδαμε ο κ. Σαμαράς δεν ενδιαφέρεται, δεν ξέρω για τον κ. Καραμανλή αν ο ίδιος έχει ενδιαφέρον αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να δούμε ανθρώπους που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της παράταξης, που δεν είναι απαραίτητο να είναι πολιτικοί, μπορεί να προέρχονται από χώρο του πολιτισμού, της διανόησης αλλά να προέρχονται από την Κεντροδεξιά. Να έχουν την ίδια αντίληψη τον πολιτισμό, την πατρίδα, την κουλτούρα, ανέφερε.

Κλείσιμο
Ο κ. Κατσανιώτης ήταν εκ των βουλευτών που στην πρόσφατη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση. Πάντως, είπε ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει πράγματα αλλά μπορεί να κάνε κι άλλα. «Αυτή είναι η έννοια της κριτικής και η έννοια της αγωνίας που κάποιοι από εμάς εκφράζουμε, να γίνουμε καλύτεροι».

Για τη χθεσινή εκδήλωση

Ο κ. Κατσανιώτης, που παρέστη και στη χθεσινή εκδήλωση με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά δήλωσε τη συμφωνία του μαζί τους σε μια σειρά από πράγματα, σημειώνοντας ότι το θέμα είναι τι λένε οι πολίτες.

«Είχαμε χθες την παρέμβαση των δύο πρώην Πρωθυπουργών η οποία ήρθε μετά από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μετά από μια μεγάλη συζήτηση που έχει γίνει στην Κ.Ο. και νομίζω ότι αυτό που συνέβη χθες ήταν μια προτροπή για αλλαγή κατεύθυνσης», είπε.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα»

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, ο βουλευτής ανέφερε ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν εμπειρία, παραπάνω γνώσει και πληροφορίες.

«Αυτό που και εγώ λέω είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα. Πρέπει και το φρόνημα των Ελλήνων να είναι υψηλό. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν φωνές οι οποίες μιλούν για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αγνοώντας και δημιουργώντας ένα κλίμα ότι ανάμεσα στην Εύβοια και την Τουρκία υπάρχουν νησιά. Το Αιγαίο δεν είναι απλά μια θάλασσα, είναι περιοχή ελληνική, είναι σαν να σου λέει η Τουρκία θέλω να σου πάρω ένα κομμάτι της Βοιωτίας. Δεν είναι κάτι απλό. Αυτά πρέπει να λέγονται, πρέπει να υπενθυμίζονται όπως πρέπει να λέγεται ότι 50 χρόνια έχουμε εισβολή στην Κύπρο. Είναι σημαντικό κομμάτι το φρόνημα και δεν είναι κακό. Μην μπερδεύουμε την αγάπη για την πατρίδα με ακρότητες», επισήμανε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης