Βουλή: Η Φωτίου είπε «άει στο διάολο» στην Κεφαλογιάννη εν ώρα αντιπαράθεσης - Δείτε βίντεο

Βουλή: Η Φωτίου είπε «άει στο διάολο» στην Κεφαλογιάννη εν ώρα αντιπαράθεσης - Δείτε βίντεο

«Ντροπή σας! Δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά» απάντησε η υπουργός Τουρισμού - Δείτε τον διάλογο

fotiou-kefalogianni-xr
Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Την ώρα που οι δύο γυναίκες είχαν μια σφοδρή αντιπαράθεση για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της κ. Φωτίου «άει στο διάολο».

Βουλή: Θερμό επεισόδιο Κεφαλογιάννη - Φωτίου



Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της κυρίας Κεφαλογιάννη, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

Κλείσιμο
Από την πλευρά της, η κυρία Φωτίου είπε ότι δεν είπε τίποτα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Κυριαζίδης, εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κ. Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Η κυρία Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον εξής τρόπο:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Η ένταση συνεχίστηκε και αργότερα με την κ. Φωτίου να επιμένει ότι δεν είπε τίποτα απρεπές.

Απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς είπε: «Κυρία υπουργέ δεν προεδρεύετε εσείς σε αυτή την αίθουσα...ως γνωστόν ούτε πήρατε εσείς είδηση ότι είπα κάτι απρεπές. Και εγώ προσωπικά είπα ότι δεν είπα τίποτα απρεπές προς την υπουργό ή στο Σώμα. Αυτά όμως είναι η εκμετάλλευση από ένα πολιτικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης