Κασσελάκης: Μου έχουν προτείνει μαύρο χρήμα, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα

Κασσελάκης: Μου έχουν προτείνει μαύρο χρήμα, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα

Όταν κάποιος προτείνει την ιδέα ότι βρες άλλους πόρους, είναι μια ιδέα που δεν με εκφράζει, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis-mauro-xrima
Συνέντευξη στην τηλεόραση του Αlpha παραχώρησε μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, με αφορμή την ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις, ρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από την προεδρία του έπαιρνε «μαύρο χρήμα» και εξήγησε ότι «αναφέρομαι στις επιλογές που πολύ πρόθυμα μου πρότειναν για να μην υπάρχει η επίπονη επιλογή του οικονομικού εξορθολογισμού που προφανώς αναφέρεται και στα Μέσα Ενημέρωσης».

«Με την ανάρτησή σας εννοείτε ότι ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε μαύρα χρήματα ή όχι;» ρωτήθηκε ξανά. «Απ’ ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, αλλά θα πρέπει να μιλήσετε στον προηγούμενο οικονομικό διευθυντή» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2f76m3wns7d)
Κλείσιμο


«Σας έχει προτείνει κάποιος, στον έναν χρόνο που είστε πρόεδρος, να πάρετε μαύρα χρήματα για να μπορέσετε να ξελασπώσετε το κόμμα;» ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς και ναι» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια: «Όταν κάποιος προτείνει την ιδέα ότι βρες άλλους πόρους, είναι μια ιδέα που δεν με εκφράζει. Δεν έχει έρθει κάποιος να μου δώσει σακούλα, όχι βέβαια, αλλά από την άλλη υπάρχει αυτή η ιδέα στην Ελλάδα, ότι βρες άλλους πόρους. Και για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχει και στις βουλευτικές εκλογές στο επίπεδο των βουλευτών για τα έξοδα που υπάρχουν. Πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα, κάποιος να πει την αλήθεια όπως είναι».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: «Πρόβες» είχε κάνει ο δολοφόνος του 54χρονου τοπογράφου

Φυλακές Ιωαννίνων - «Ένα μύριο καθαρό στην τσέπη» - «Δεν θα μας πιάσουν, κρύψτα κάπου»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα

Ζακ Φρέιταγκ: «Γάζωσαν» πρώην αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Αφρική - Ήταν άνεργος, είχε μπλέξει με ναρκωτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης