Παύλος Γερουλάνος: Ποιο είναι το επιτελείο του υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Παύλος Γερουλάνος: Ποιο είναι το επιτελείο του υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Συνεργάτες του βουλευτή αναφέρουν ότι καθημερινά καταγράφεται αύξηση της συμμετοχής υποστηρικτών του – Τα νέα πρόσωπα, τα έμπειρα στελέχη και οι προερχόμενοι από τη νεολαία 

geroulanos_pavlos1
Σημαντική συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την στήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου καταγράφουν οι συνεργάτες του, οι οποίοι δηλώνουν ότι διευρύνονται κάθε μέρα και οι «πυρήνες» των υποστηρικτών του σε κάθε περιοχή.

Ο ίδιος ξεκινώντας την προεκλογική καμπάνια επιμένει στην ανάδειξη της προγραμματικής του πρότασης «Αναγέννηση» που αφορά την αλλαγή του διοικητικού και παραγωγικού μοντέλου της χώρας «για να αγκαλιάσει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που σήμερα μαστίζονται από ανισότητες».

Στο επιτελείο του, στο οποίο εντάχθηκαν νέα αλλά και έμπειρα πρόσωπα, κεντρικό ρόλο έχει ο Δημήτρης Μπυρίτης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής, το έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος Γιώργος Δαουλάρης, ο γνωστός δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη Αργύρης Αργυριάδης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το 2009 και στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πετρουλάκης, τα έμπειρα οργανωτικά «μηχανάκια» Γιώργος Κουμεντάκος, Γιώργος Μπίκος, Λάμπρος Γρίβας και Ανδρέας Τσατσούλης, η δημοσιογράφος Ελένη Σπυρίδη και ο Νίκος Κουτουφάς στο Γραφείο Τύπου, ο Γιάννης Κοκκόλης στην κοινοβουλευτική του δράση και το πολιτικό περιεχόμενο.

Στενός συνεργάτης υποστηρίζει ακόμη ότι έχουν αρχίσει και σαρώνουν την Ελλάδα στελέχη με βαριά πείρα όπως ο Γιώργος Κόκκιος, πρώην γραμματέας κινητοποιήσεων ΠΑΣΟΚ, οι πρώην διευθυντές υπουργείων Γιώργος Κουτσαυτάκης και Μαρία Γρυλλάκη, με ισχυρές επαφές σε όλη την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Τέλος, δυνατή είναι η εκπροσώπηση στους συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου και από όλες τις γενιές της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Εκεί είναι: η Σεβαστή Νεονάκη, ο Λάμπρος Φώτος, η Αφροδίτη Καλπάκα, Φίλιππος Τουραλής, Μάκης Νάτσιος και πολλοί άλλοι.




Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Σε εξέλιξη στην Αττική - Χαλάζι στον Άγιο Στέφανο, καταρρακτώδης βροχή στα Σπάτα δείτε χάρτη με τα σημεία όπου έπεσαν κεραυνοί

Κρήτη: Το σημείο που σκοτώθηκε από μπαλωθιά ο Γιώργος και το έθιμο που του κόστισε τη ζωή - Τι λέει η σύζυγος του δράστη

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 11μελούς σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια και ΙΧ στην ανατολική Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης