Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ασυλία για την πράξη του Αυγενάκη, στην παράταξή μας δεν δικαιολογείται καμία πράξη βίας

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ασυλία για την πράξη του Αυγενάκη, στην παράταξή μας δεν δικαιολογείται καμία πράξη βίας

Ο Κασσελάκης έκανε ένα φτύσιμο στην Αυγή - Να μιλήσει ο Τσίπρας για την κατηγορία περί μαύρων χρημάτων στον ΣΥΡΙΖΑ

adonis
Τη λύπη του για τον Λευτέρη Αυγενάκη εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι για την πράξη του διαγραφέντα από τη ΝΔ βουλευτή δεν προβλέπεται βουλευτική ασυλία για την επίθεση στον υπάλληλο του «Ελ. Βενιζέλος».

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ένας εργατικός άνθρωπος, τιμάται από τον λαό του Ηρακλείου για πολλά χρόνια και αυτό έχει τη σημασία του αλλα ασφαλώς έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ο πρωθυπουργός πολύ σωστά ενήργησε και σε πρώτο χρόνο, δεν υπήρχε καμία περίπτωση στην παράταξή μας να δικαιολογηθεί μια πράξη βίας» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «θέλω να ζητήσω συγγνώμη ως πολιτικός από τον υπάλληλο για την επίθεση που δέχθηκε. Θέλω επίσης να πω σε αυτόν ότι δεν έχουμε καμία ασυλία, δεν υπάρχει ασυλία για τέτοιου είδους πράξεις, η βουλευτική ασυλία αφορά σε βουλευτίκές πράξεις και μόνο. Ήταν ψευδές και ατυχές αυτό που ακούστηκε ως επίκληση από τον κ. Αυγενάκη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hcraya1qzt)
Κλείσιμο


Ο υπουργός Υγείας σχολίασε και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να κλείσει την Αυγή λέγοντας «η εικόνα ενός Κασσελάκη που έκλεισε την Αυγή με ενα tweet από την Aμερική ήταν αποκαρδιωτική. Δεν ήταν αντάξια της ιστορίας της εφημερίδας, ούτε και αξιοπρεπές για τους εργαζόμενους. Θα έπρεπε να είναι εδώ και να συναντηθεί και με τους εργαζόμενους».

«Ο Κασσελάκης έκανε ένα φτύσιμο στην Αυγή. Εγώ που είμαι δεξιος σας λέω ότι για την ιστορία της εφημερίδας ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατά τον ίδιο, δε, «είναι ακόμα χειρότερος» ο τρόπος του κ. Κασσελάκη απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, «βλάπτει τη δημοκρατία, θλίβομαι που δεν έχει μιλήσει ακόμα ο κ. Τσίπρας»

«Αυτό το "ζεν" του Τσίπρα ενώ λέει όλη η Ελλάδα ότι πήρε "μαύρα" λόγω του Κασσελάκη, είναι λίγο περίεργο» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας και κατέληξε για το θέμα λέγοντας «η συζήτηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός έπαιρνε μαύρα και ο Κασσελάκης είναι ο τίμιος, υποσκάπτει την πίστη των ανθρώπων στους δημοκρατικούς θεσμούς και σε αυτό ο Τσίπρας πρέπει να μιλήσει, δεν αφορά μόνο το κόμμα του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hdbklq3xtd)

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ παίρνει 410 από τις 650 έδρες

Στα άδυτα της μασονίας: Η μεγάλη Στοά της Ελλάδος, τα μυστικά και τα σκάνδαλα

Η πολύμηνη έρευνα για τον Ρέμο και η δέσμευση της περιουσίας του - Τι απαντά ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης