Παππάς: Η πρόταση για δημοψήφισμα για τις συνεργασίες παραβιάζει ανοικτές θύρες

Παππάς: Η πρόταση για δημοψήφισμα για τις συνεργασίες παραβιάζει ανοικτές θύρες

«Αποτελεί τομή η πρόταση για προγραμματική σύγκλιση και εκλογική συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων» είπε ο Παππάς στην τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

pappas_new1
«Να αποφύγουμε τις απολυτότητες. Να κάνουμε τη συζήτηση χωρίς απολυτότητες ή δίκες προθέσεων και προτάσεων» αιτήθηκε, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Τομεάρχης Οικονομικών και πρώην Υπουργός, Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος σημείωσε πως «αποτελεί τομή η πρόταση για προγραμματική σύγκλιση και εκλογική συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων», ενώ «δεν έχει θεμελιωθεί ότι πρέπει να πάψει να λειτουργεί το κόμμα που έχει όραμά του τον σοσιαλισμό με Δημοκρατία και ελευθερία, που λειτουργεί πιο συμμετοχικά, πιο δημοκρατικά, πιο διάφανα από κάθε άλλο κόμμα στην Ελλάδα, το κόμμα που πρέπει να ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό του, που μπορεί να εγγυηθεί τα προοδευτικά και προγραμματικά θεμέλια μιας εκλογικής συνεργασίας», περιέγραψε.

Επιπλέον, «το καταστατικό προβλέπει ότι οι καταστατικές αλλαγές γίνονται με βάση τις αποφάσεις του καταστατικού συνεδρίου. Αν υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να γίνονται καταστατικές αλλαγές και με βάση τα δημοψηφίσματα, να κατατεθεί και να πάει στο συνέδριο» σημείωσε ο κ. Παππάς, καταλήγοντας ότι «η πρόταση για δημοψήφισμα για τις συνεργασίες παραβιάζει ανοικτές θύρες».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρβέλας δηλώνει οπαδός του Χριστιανισμού: Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα του τέκνα

Με έγγραφο της ΑΑΔΕ επιτίθεται εκ νέου ο Ρέμος στην Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος - Λένε ψέματα, επιμένει


O Πιέρ Σαρκοζί dj, τα «χρυσά» πάρτι και ο Γερμανός που άνοιξε σαμπάνια 130.000 ευρώ στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης