Στέργιος Καλπάκης: Υποκρισία να μη λέει τίποτα o Μπενίσης για το ότι εδώ και ένα μήνα έχει γίνει άνω κάτω ένα ολόκληρο κόμμα

Ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος 

Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τάχθηκε μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «υποκρισία να υποστηρίζεις την αδιαμεσολάβητη επαφή με τον κόσμο, αλλά το απλό, λαϊκό, μαζικό, αδιαμεσολάβητο “Βρείτε τα” για τις συνεργασίες, να το περνάς από κόσκινο». «Να τελειώνει η υποκρισία. Πάμε σε δημοψήφισμα όπως λέει το κείμενο συμβολής», ανέφερε ο ίδιος.

«Υποκρισία να κουνάς στην Κεντρική Επιτροπή την κινδυνολογία της ρευστοποίησης του κόμματος και να λες ότι κάποιοι τάχα θέλουμε τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αλλά οι προτάσεις σου για τις καταστατικές αλλαγές να οδηγούν απευθείας στη ρευστοποίηση του κόμματος» σημείωσε, στην ίδια κατεύθυνση ο κ. Καλπάκης.

Ακόμη, είναι «υποκρισία να λέει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας (σ.σ. ο Γιάννης Μπενίσης) ότι “κάποιοι λένε δημόσια την αποψάρα τους”, αλλά να μη λέει τίποτα για το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα έχει γίνει άνω - κάτω ένα ολόκληρο κόμμα, με αναρτήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος το Euro 2024 για τον Πέδρι μετά το μαρκάρισμα του Κρόος


Επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ - Κριτική από Ραγκούση, Γεροβασίλη,
Θεοχαρόπουλο


Ουγγαρέζος για Μενεγάκη: Είναι «σκυλί» στη δουλειά, μαμά και ασπίδα για όποιον προστατεύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr