Βούλα Κεχαγιά: Διαψεύδει Κασσελάκη για τρολς - «Δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν»

«Δεν υπάρχουν τρολς, δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα. Με τη γνώση που έχω σας λέω ότι δεν υπήρξαν μαύρα χρήματα και τρολς» επέμεινε η κυρία Κεχαγιά

Σε διάψευση όσων άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης να υπονοηθούν για τον Αλέξη Τσίπρα και την παρουσία τρολ στον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το πρωί της Τρίτης η εκπρόσωπος του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά.

Αφού είπε στον ΣΚΑΪ ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα και υφέρπουσα ένταση και ρήξη ανάμεσα στα δύο πρόσωπα» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε έχει τρολ και όπως σωστά είπε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την οικονομική δυνατόττα να πληρώνει τους εργαζόμενους του κόμματος».

«Δεν υπάρχουν τρολ, δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα. Με τη γνώση που έχω σας λέω ότι δεν υπήρξαν μαύρα χρήματα και τρολ» επέμεινε η κυρία Κεχαγιά.



Αφού, δε, σημείωσε ότι ο κ. Κασσελάκης έθεσε το θέμα «αφού ρωτήθηκε και απάντησε», συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «σε ό,τι είναι σε γνώση μου με ιδία αντίληψη κατηγορηματικά σας λέω ότι δεν υπάρχουν τρολ. Σας λέω ότι δεν υπήρχαν και προηγουμένως τρολ».

«Δεν υπάρχει σύγκρουση των δύο, Τσίπρα και Κασσελάκη» κατέληξε για το θέμα η Βούλα Κεχαγιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Υψηλόβαθμη υπάλληλος του υπ. Πολιτισμού στα μέλη του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε καταστηματάρχες

Άγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής - Τους επιτέθηκαν και υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους, λένε οι Κροάτες

Κινέζος φέσωσε με 3.500 ευρώ ιδιοκτήτη ακινήτου Airbnb για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω internet
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr