Γεωργόπουλος (πρώην Οικονομικός Διευθυντής ΣΥΡΙΖΑ) για τα €2,5 εκατ.: Οι συκοφάντες ας μάθουν ότι δεν μας έχει καταλογιστεί ούτε ένα ευρώ 

Ζητά από τον υπεύθυνο των «πηγών» να «καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα»

Μια «οφειλόμενη απάντηση» προς τις διαρροές της Κουμουνδούρου για υπέρβαση της εκλογικής δαπάνης κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ το 2023 δίνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων - δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός 2μήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ», συμπληρώνοντας πως «οι «πηγές» ή ο υπεύθυνος των «πηγών» ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης «μαύρων» χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει».

Σημειωτέον ότι ο κ. Γεωργόπουλος είχε ένα «θερμό επεισόδιο» με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη έξω από την αίθουσα που συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή, καθώς όταν ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θέλησε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της τοποθέτησής του, γνώρισε την έντονη αντίδραση του κ. Κασσελάκη, λέγοντάς του ότι αυτά τα λέμε στα όργανα.



Αναλυτικά, η ανάρτηση:

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο (6/7) από το βήμα της Συνέλευσης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (και μετά από τετράμηνη αναμονή) έδωσα καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις (χωρίς να λάβω την παραμικρή ανταπάντηση) για όσα εδώ και πολλούς μήνες, συνεχώς και αδιαλείπτως διαρρέονται ή και ευθέως καταλογίζονται για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος που παρέλαβε ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Κυριαρχούν «ειδήσεις» για: Ελλείμματα, Χάος και Μαύρα ταμεία.

Μετά την προεδρική αφωνία στο κορυφαίο όργανο, είδα σήμερα την ανάρτηση του Georghy Zhukov, γνωστού υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη πλατφόρμα X, που αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA (που έχει και το σχετικό βίντεο) κατά το οποίο «πηγές της Κουμουνδούρου» -σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή- συκοφαντούν το ίδιο μας το Κόμμα για δήθεν υπέρβαση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της εκλογικής χρηματοδότησης που έλαβε το κόμμα μας για τις διπλές εθνικές εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) το 2023.

Οι συκοφάντες ας μάθουν ότι: και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων - δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός 2μήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ.

Επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι «πηγές» ή ο υπεύθυνος των «πηγών» ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης «μαύρων» χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή.

Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταντάει απίστευτα κουραστικό…

Ειδήσεις σήμερα:

Κιρ Στάρμερ: Ο πρώτος Εργατικός Sir, στην «καμένη γη» που άφησαν πίσω τους οι Τόρις

Φειδίας Παναγιώτου: Ο ευρωβουλευτής απάντησε για το challenge με τη γόπα στο Σύνταγμα λέγοντας «είμαι 24 και κάνω λάθη»

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων - Ο on camera διάλογός τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr