ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας συνάντησε τον Κασσελάκη πρώτη φορά μετά την αποπομπή του - «Καταλαβαίνει τα λάθη του» σχολίασε

«Ήταν όπως τα υποψιαζόμουν» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα πρώτο τετ α τετ μετά την έξοδό του από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης με το Δημήτρη Παπανώτα, στους διαδρόμους του Talk Radio.

«Είχαμε μια συνάντηση, δεν έχω να πω κάτι, είχαμε μια πρώτη επαφή επιτέλους μετά τα όσα έχουν γίνει εις βάρος μου» σημείωσε ο κ. Παπανώτας, μιλώντας στο Talk Radio και το Γιώργο Ευγενίδη, ενώ αποκάλυψε ότι είναι «όπως υποψιαζόμουν» για τα γεγονότα που έφεραν την αποπομπή που από την ευρωλίστα της Κουμουνδούρου.

«Θα έχουμε μια δεύτερη επαφή μέσα στις επόμενες ημέρες για να τα πούμε αναλυτικά» πρόσθεσε ο κ. Παπανώτας, ενώ «δεν έχει σημασία η δήλωση» είπε, καθώς «θέλω να σου πω ότι υπήρχε υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε για τους πολιτικούς που είναι λουλούδες».

Έπρεπε να μείνουμε στην αποπομπή που πρέπει να ήταν παραίτηση, σχολίασε ακόμη ο κ. Παπανώτας, λέγοντας πως «νομίζω ότι ο Πρόεδρος το κατάλαβε. Αλλάζει, μπαίνει στο νόημα, καταλαβαίνει τα πολιτικά του λάθη».


Ο ίδιος σχολίασε και τη δημοσκόπηση της MΣRB, παρατηρώντας ότι «στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι προοδευτικοί πολίτες θέλουν ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς» και πως «θα πρέπει να γίνει ότι πρέπει ώστε να διεκδικήσουν αυτό που λέει ο εκλογικός νόμος».


Ειδήσεις σήμερα:

Το κύκλωμα των εκβιαστών επιστράτευε άστεγους για να καταγγέλλουν καταστηματάρχες - Στη φυλακή η Νάνσυ

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Το φονικό ζευγάρι και η τραγική ιστορία πίσω από την «Αναπαράσταση» του Αγγελόπουλου

Φρικτός θάνατος για 19χρονη στη Ρουμανία από επίθεση αρκούδας - Ούρλιαζε στους διασώστες «με πλησιάζει, με πλησιάζει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr