Λοβέρδος για μάρτυρες Novartis: O δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τη Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει

Λοβέρδος για μάρτυρες Novartis: O δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τη Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει

Συνεχίζονται οι πολιτικές αντιδράσεις μετά το το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που αποκαλύπτει πως οι προστατευόμενοι μάρτυρες μοιράστηκαν 56 εκατ. ευρώ

loverdos
Συνεχίζονται οι πολιτικές αντιδράσεις μετά το το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που αποκαλύπτει πως οι προστατευόμενοι μάρτυρες της σκευωρίας Novartis μοιράστηκαν 56 εκατ ευρώ.

«Μετά τις αποκαλύψεις σήμερα του Πρώτου Θέματος ότι έχουν λάβει οι ίδιοι και ο δικηγόρος τους το ιλιγγιώδες ποσό των 56 εκ.€ αμοιβή στις ΗΠΑ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τη Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό που πρέπει για τα δέκα αθώα πολιτικά πρόσωπα, αυτό που πρέπει για τη Δημοκρατία. Αναμένουμε» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρώην Υπουργός και ένα από τα 10 θύματα της σκευωρίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είπαμε "Μέχρι τέλους" και "Ποτέ ξανά". Κατέθεσα αίτηση για την άρση της προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος. Κινήθηκα όλα αυτά τα χρόνια νομιμότατα, δημόσια, ανοικτά, καθαρά, δυνατά για να αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες αυτής της βδελυρής υπόθεσης. Σε αντίθεση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έδρασαν στο σκοτάδι ακόμη και με απόπειρες εκβιασμού δικαστών μέσα στα γραφεία τους. Η σκευωρία Νοβάρτις έχει καταρρεύσει με πάταγο από καιρό. Η τελευταία πράξη που απομένει είναι να αποκαλυφθούν τα ονόματα των κουκουλοφόρων που ψευδομαρτυρήσαν. Και τότε εκείνοι να μιλήσουν ώστε να μάθουμε όλοι ποιοι τους υπαγόρευαν τα χυδαία ψέμματα που κατέθεσαν προκειμένου να κατηγορηθούν δέκα αθώοι. Μετά τις αποκαλύψεις σήμερα του Πρώτου Θέματος ότι έχουν λάβει οι ίδιοι και ο δικηγόρος τους το ιλιγγιώδες ποσό των 56 εκ.€ αμοιβή στις ΗΠΑ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τη Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό που πρέπει για τα δέκα αθώα πολιτικά πρόσωπα, αυτό που πρέπει για τη Δημοκρατία. Αναμένουμε. Και κάτι ακόμη: μέχρι στιγμής εκτός από τη Νέα Δημοκρατία, σύσσωμη η δήθεν κοπτόμενη για το Κράτος Δικαίου αντιπολίτευση διαπιστώνουμε ότι διατηρεί στάση απόλυτης σιωπής. Έχει κι αυτό τη σημασία του».



Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης