Σπίρτζης: Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη, να βγάλει απόφαση σήμερα η Πολιτική Γραμματεία και να το καταδικάσει

Σπίρτζης: Απαράδεκτο το ύφος Πολάκη, να βγάλει απόφαση σήμερα η Πολιτική Γραμματεία και να το καταδικάσει

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος»

spirtzis-action
Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη φρασεολογία και το ύφος του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος ζήτησε να συνεδριάσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ «και να το καταδικάσει».

«Όταν ανέχεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορές και διαπαιδαγώγηση ενός μέρους των μελών σου, τότε πηγαίνουμε σε διαφορετικές λογικές στο πλαίσιο λειτουργίας των δημοκρατικών κομμάτων» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός για τη στάση Πολάκη απέναντι στην γραμματέα της ΝΔ.

«Νομίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε με ομάδες θερμοκέφαλων μέσα στα κόμματα, και στο εσωτερικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρει ένα τέλος. Μπορείς να πεις τα πιο σκληρά πράγματα στην πολιτική κριτική αλλά όχι με ύβρεις» συνέχισε ο κ. Σπίρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2qv24zroa89)
Κλείσιμο


Ωστόσο τάχθηκε αντίθετος με το ενδεχόμενο διαγραφής του Παύλου Πολάκη λέγοντας «δεν νομίζω ότι με τέτοιου είδους λογικές διαγραφών και άλλων μπορείς να δώσεις σοβαρές απαντήσεις και να αντιμετωπίσεις τέτοια φαινόμενα. Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις πολιτικά. Το καλύτερο είναι να βγει μια απόφαση από την Πολιτική Γραμματεία σήμερα να αναφέρεται σε αυτό και να το καταδικάσει».

Στην ερώτηση, δε, αν ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης δεν καταλαβαίνει το λάθος του, ο Χρήστος Σπίρτζης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να απαντήσω για τον Παύλο».

Ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε, τέλος, σωστή τη συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα «γιατί είναι αρχηγός του κόμματος»

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης