Μενδώνη εναντίον Πολάκη: Καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που «στέλνουν στο σπίτι τους» τις γυναίκες

Μενδώνη εναντίον Πολάκη: Καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που «στέλνουν στο σπίτι τους» τις γυναίκες

Η υπουργός Πολιτισμού ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να τον διαγράψει

mendoni-polakis-arthrou
«Να στείλει σπίτι του τον Πολάκη» ζητά η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της γραμματέα της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Η υπουργός Πολιτισμού υπογραμμίζει με νόημα πως «δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες που δίνουν μάχη για τα πιστεύω και τις αρχές τους» ενώ κάνει λόγο για επανειλημμένη σεξιστική επίθεση.

Ολόκληρη η δήλωση της Λίνας Μενδώνη:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι γνωστός για την πολιτική αγωγή του και τον πολιτικό πολιτισμό του. Ο τρόπος έκφρασής του συνήθης. Δεν μας εκπλήσσει πλέον. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού «που στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες», που δίνουν μάχη για τα πιστεύω και τις αρχές τους, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, όπως η Μαρία Συρεγγέλα. Κανένας Πολάκης δεν έχει δικαίωμα να εντέλει καμία Μαρία «να το βουλώσει». Η κάλυψη, που δόθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα στοίχισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η νέα σεξιστική επίθεση του, επιβάλλει στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ως υπέρμαχο της ισότητας, να «στείλει σπίτι του τον Παύλο Πολάκη». Αναμένουμε την αντίδραση των κυριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και του Τομέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε μ' ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ - Δείτε βίντεο

H τουρκάλα αρχαιολόγος που στρίμωξε τους Βρετανούς στον Δανίκα: «Πήρα προσωπικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»


Ήταν μία παρεξήγηση, το λύσαμε μόνοι μας, είπε η Φαίη Ζαφειράκου για το επεισόδιο με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης