Μαρία Συρεγγέλα: Διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη, ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή του

Μαρία Συρεγγέλα: Διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη, ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και διαγραφή του

«Τα κόμματα λειτουργούν ενιαία, δεν είναι ο ένας κάνει τον καλό και ο άλλος τον κακό και τι ωραία που περνάμε» παρατήρησε η γραμματέας της ΝΔ

sireggela-maria
Για διγλωσσία όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, με αφορμή την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επίθεση του βουλευτή Χανίων στο πρόσωπό της.

Μιλώντας, δε, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «ζήτησε συγγνώμη αλλά αυτή η συγγνώμη δεν ήταν ειλικρινής. Δεν αμφισβητώ ότι ήταν μια σημαντική κίνήση αλλά την ίδια στιγμή τον άδειαζε ο Πολάκης. Τα κόμματα λειτουργούν ενιαία, δεν είναι ο ένας κάνει τον καλό και ο άλλος τον κακό και τι ωραία που περνάμε».

«Όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται από όλους και αν κάποιος ξεφύγει πρέπει να ζητάει συγγνώμη. Η συγγνώμη δεν ήταν έμπρακτη. Αυτό που είπα στον Κασσελάκη ήταν ότι θα πρέπει ο κ. Πολάκης να διαγραφεί γιατί αν και το έχει ξανακάνει παραμένει κραταιός στον ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε η γραμματέας της ΝΔ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2rjlys19z3t)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την κυρία Συρεγγέλα «η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται, πρέπει να υπάρχει κραταιή αξιωματική αντιπολίτευση, να κρίνουμε αλλά πάντα σε ευπρεπή πλαίσια και με στοιχεία γιατί δεν είναι τα πρώτα fake news που επικαλούνται. Αυτό που εκτιμώ ότι έγινε κατανοητό είναι ότι μια ειλικρινής συγγνώμη σημαίνει και μια διαγραφή ανθρώπου που φέρνει τοξικότητα στην πολιτική ζωή της χώρας, ενός ανθρώπου που με τον τραμπουκισμό θέλει να επιβάλει τις απόψεις του»

«Θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία η συμπεριφορά αυτή γιατί ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλαιό, το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα, τέλος, γιατί αποκάλεσε «ψεύτη» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι «η συζήτηση ήταν για ένα θέμα που αφορούσε την ΗΔΙΚΑ ότι ψηφίσαμε μια νομοθεσία που πετάμεεκτός τους ανασφάλιστους από το δημόσιο σύστημα υγείας. Ένα θέμα του πληροφοριακού συστήματος προσπάθησαν να το περάσουν ως μια πολιτική απόφαση. Άλλο είναι να υπάρξει ζήτημα σε ένα πληροφοριακό σύστημα και άλλο να καταδικάζουμε ένα ολόκληρο κόμμα και μια κυβέρνηση για κάτι που δεν έχει κάνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για να προστατεύσουν τον Πολάκη παρά τις αντιδράσεις μετά το «βούλωστο» στη Συρεγγέλα

Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει τις βουτιές της με λεοπάρ μπικίνι και αποθεώνεται στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης