Χρήστος Σπίρτζης: Κακώς δεν καταδικάστηκε ο Πολάκης, χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστος Σπίρτζης: Κακώς δεν καταδικάστηκε ο Πολάκης, χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς και κακώς δεν καταδικάστηκε» είπε για την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας σχετικά με τον βουλευτή Χανίων

xristos-spirtzis
Την άποψη ότι «κακώς δεν καταδικάστηκε» από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης για την επίθεσή του στη Μαρία Συρεγγέλα εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης το πρωί της Τετάρτης χαρακτηρίζοντας «χλιαρή» την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το θέμα αυτό.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι καταδικαστέες. Ακόμα και όταν έχει δίκιο ο Πολάκης, ο τρόπος που εκφράζεται δεν βοηθάει. Τέτοιου είδους πρακτικές πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι με κατασταλτικά μέτρα αλλά με συγκεκριμένες πολτικές πράξεις για να έχουμε μια τελείως διαφορετική λογική σε σχέση με τον πολιτικό διάλογο» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Σπίρτζης.

«Δυστυχώς και κακώς δεν έγινε αυτό» είπε για την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας προσθέτοντας ότι «η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ χλιαρή αλλά είναι θετικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο την κυρία Συρεγγέλα» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2rlyh2rbbsx)
Κλείσιμο


Όσον αφορά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις κατά καιρούς απόψεις που έχει εκφράσει, ο κ. Σπίρτζης σχολίασε πως «το να βάζεις 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να στοχοποιήσουν κάποιον είναι εύκολο, αυτό που είναι δύσκολο είναι να ανεχθεί κανείς την κριτική και τη διαφορετική άποψη. Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω την πολιτική μου άποψη, δεν με τρομάζουν τέτοιες απειλές».

Παρατήρησε, δε, ότι «στην κριτική που έχω ασκήσει έχω δικαιωθεί από τον Κασσελάκη που πήρε πίσω αυτά για τα μαύρα ταμεία επειδή δεν υπήρχαν» για να προσθέσει «ρωτήστε τον ίδιο γιατί τα είπε ή ποιος τρέφει δύο και τρεις κύκλους εσωστρέφειας».

Ειδικά, τέλος, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «εγώ έχω δει δύο Κασσελάκηδες: Ο ένας είναι ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική ζωή που περιμέναμε να φέρει μια φρεσκάδα, ο οποίος εκμετάλλευτηκε με την καλή εννοια τον Τσίπρα για να βγει πρόεδρος, και ο άλλος ένας Κασσελάκης που φοβάται τον ίσκιο του και βλέπει εσωτερικούς εχθρούς. Πρέπει να βρει ο ίδιος ποιος από τους δύο θα επικραήσει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2rltjgiifw1)


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Έρευνες στη μαφία του real estate- Τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο τελευταίος Έλληνας φονιάς που οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης