Διαμαντοπούλου: Ώρα να μιλήσουμε για πλήρη αναδιάρθρωση του ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ δεν έγινε η αυτοκριτική που έπρεπε, είπε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Είναι η ώρα να μιλήσουμε για πλήρη αναδιάρθρωση του ΠΑΣΟΚ, για να γίνει ένα μεγάλο και κυβερνών κόμμα» τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, η Άννα Διαμαντόπουλου η οποία ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείσα για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η κ. Διαμαντόπουλου ανέφερε ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν έγινε η αυτοκριτική που έπρεπε και δεν μπόρεσε να ανακάμψει, ενώ το κόμμα διατήρησε την ρητορική της προηγούμενης δεκαετίας.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε χθες στα social media, η Άννα Διαμαντοπούλου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος.



«Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του, στη δύναμη του καθενός και της καθεμιάς μας να ονειρεύεται και να χτίζει μια καλύτερη ζωή. Αυτό κατάφερε η γενιά μου και μια σειρά Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στην εξουσία», σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια σειρά από σταυροδρόμια. Και σε αυτά τα σταυροδρόμια, πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας τις αστείρευτες δυνάμεις της παράταξής μας, με όραμα για τις ζωές μας, με πολιτικές θέσεις με ουσία, πίστη, δουλειά και ρεαλισμό μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να τον βαδίσουμε μαζί. Γι’ αυτό και κατεβαίνω υποψήφια για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σας καλώ στις κάλπες στις 6 Οκτωβρίου» προσθέτει.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για να προστατεύσουν τον Πολάκη παρά τις αντιδράσεις μετά το «βούλωστο» στη Συρεγγέλα

Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει τις βουτιές της με λεοπάρ μπικίνι και αποθεώνεται στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr