Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ) για Πολάκη: Κακώς είπε το «βούλωστο» αλλά δεν είναι σεξιστικό, το ξεστομίζει για όλους

«Δεν δικαιολογώ κανέναν απλώς προσπαθώ να πω ότι τέτοιες εκφράσεις έχουμε συνηθίσει όλοι οι Έλληνες από το στόμα του κ. Πολάκη»

Τη διαφωνία του με τις αντιδράσεις για τον Παύλο Πολάκη μετά το «βούλωστο» στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, υποστηρίζοντας ότι τα όσα είπε ο συνάδελφός του από τα Χανιά δεν είναι σεξιστικά γιατί «το ξεστομίζει για όλους».

«Δεν δικαιολογώ κανέναν απλώς προσπαθώ να πω ότι τέτοιες εκφράσεις έχουμε συνηθίσει όλοι οι Έλληνες από το στόμα του κ. Πολάκη» επέμεινε ο κ. Αυλωνίτης στις αντιδράσεις των συνομιλητών του στο Action 24 το πρωί της Τετάρτης.



Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα είπε ότι «ο περιορισμός των απαράδεκτων εκφράσεων του Πολάκη σε σεξιστικό περιεχόμενο είναι λάθος. Το ίδιο θα έλεγε και για μένα και για εσάς».

Υπό την πίεση των αντιδράσεων ο κ. Αυλωνίτης συμπλήρωσε ότι «η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να είναι καταδικαστέα» για να προσθέσει, όμως και πάλι, ότι «επειδή τον ξέρω καλύτερα από όλους σας, σας λέω ότι θα μπορούσε να το εκστομίσει σε βάρος του οποιουδήποτε χωρίς σεξιστικό περιεχόμενο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Έρευνες στη μαφία του real estate- Τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο τελευταίος Έλληνας φονιάς που οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr