Κασσελάκης: Αποφάσισε να μην κάνει ομιλία στη ΔΕΘ λόγω... κόστους

Το κόστος του ήχου, της εικόνας και των σκηνικών για την ομιλία στη ΔΕΘ, όπως λένε από την Κουμουνδούρου είναι απαγορευτικό - Θα δώσει μόνο συνέντευξη Τύπου 

Την απόφαση του να μην παραχωρήσει την καθιερωμένη ομιλία προς στους παραγωγικούς φορείς στη φετινή ΔΕΘ κοινοποίησε προς τα μέλη της Πολιτικης Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χθες, κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, «σοκάροντας» τους παρευρισκόμενους.

Σε σημείο που ένα από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου να προτείνει ακόμη και τη διεξαγωγή… εράνου, προκειμένου να μην τρωθεί η δημόσια εικόνα του κόμματος. Και σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, τα χρήματα θα πήγαιναν άλλου φέρεται να αντέτεινε ο κ. Κασσελάκης, εννοώντας την αγωνία του να καλυφθεί η μισθοδοσία των εργαζομενων στην Κουμουνδούρου. Ήδη, για τον μήνα Ιούλιο θα καταβληθεί έναντι του μισθού, ενώ άγνωστο παραμένει πως θα κυλήσει ο Αύγουστος.

Το κόστος, όμως, της ομιλίας στη ΔΕΘ είναι απαγορευτικό για την Κουμουνδούρου λόγω κόστους ήχου, εικόνας και σκηνικών, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρεί μόνο την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους πολιτικούς συντάκτες, καθώς δεν έχει κόστος.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος χθες με υπονοούμενα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί τη λειτουργία της «Αυγής». Απεναντίας, υπεραμύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, της λειτουργίας του μέσου, ώστε να αποτυπώνονται στο πρωτοσέλιδο και στις σελίδες της η δραστηριότητα, όπως και οι θέσεις του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Κουμουνδούρου έχει κατά καιρούς κάνει λόγο για επικοινωνιακό αποκλεισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr