Αδιανόητη πρόκληση των Τούρκων για τον «Αττίλα» στην Κύπρο: Έγιναν απάνθρωπες σφαγές εναντίον μας από τρομοκράτες

Αδιανόητη πρόκληση των Τούρκων για τον «Αττίλα» στην Κύπρο: Έγιναν απάνθρωπες σφαγές εναντίον μας από τρομοκράτες

Το ντοκιμαντέρ που ανέβασε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας μαζί με την προκλητική ανάρτηση

2175461-43-8931236657083560-27320792662675326535-468072-443360244889768759
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις λίγες ημέρες πριν από τη «μαύρη» επέτειο στην Κύπρο για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή. Μάλιστα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δεν διστάζει να διαστρεβλώσει για ακόμη μία φορά ιστορικά δεδομένα κάνοντας λόγο για «απάνθρωπες σφαγές κατά Τούρκων από τρομοκράτες που ήθελαν να προσαρτήσουν το νησί».

Το υπουργείο Άμυνας της γείτονος ανέβασε βίντεο με ντοκιμαντέρ για τον «Αττίλα», συνοδευόμενο από την εξής ανάρτηση: 

«Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνουμε τις απάνθρωπες σφαγές κατά Τούρκων από τρομοκράτες που ήθελαν να προσαρτήσουν το νησί στην Ελλάδα με την ίδρυση της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΟΚΑ το 1955. Τι συνέβη πριν και μετά την Επιχείρηση Ευτυχισμένη Ειρήνη αντικατοπτρίζεται στην οθόνη με τις διηγήσεις των μαρτύρων της περιόδου. Το ντοκιμαντέρ, που περιλαμβάνει τις ομολογίες Ελλήνων στην τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ, περιλαμβάνει ιστορικά πλάνα από την επιχείρηση που ξεκίνησε ο τουρκικός στρατός στις 20 Ιουλίου 1974.

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο ετοιμάσαμε για να μην ξεχάσουμε τους συμπατριώτες μας που δολοφονήθηκαν απάνθρωπα στην Κύπρο, θα παρακολουθήσετε τον ηρωικό αγώνα του Μεχμέτσικ πλάι-πλάι με τους Μουτζαχεντίν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ παρακάτω. Με έλεος, ευγνωμοσύνη και σεβασμό σε όλους τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας».

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης