Φρέντη Μπελέρης: Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία

Αν δεν αποφυλακιστώ με τα 2/3 της ποινής, στα μέσα Οκτωβρίου τελειώνει η ποινή μου, τόνισε

Μήνυμα ότι «θα το πάει μέχρι τέλους» έστειλε από το Στρασβούργο ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντη Μπελέρης.

«Θέλω να πιστεύω ότι η περιπέτεια σε ό,τι αφορά την κράτησή μου πλησιάζει προς το τέλος. Ούτως ή άλλως, αν δεν αποφυλακιστώ με τα 2/3 (της ποινής), στα μέσα Οκτωβρίου τελειώνει η ποινή μου» ανέφερε μιλώντας στο Open.

«Βέβαια, η δικαστική μου περιπέτεια θα έχει χρόνια, γιατί θα τελεσιδικήσει στο Στρασβούργο. Θα το πάω μέχρι τέλους, πιστεύω ότι έχει γίνει μία μεγάλη αδικία και έχουμε μπροστά έναν δικαστικό μαραθώνιο μέχρι να βγει η τελική απόφαση από το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου» πρόσθεσε ο Φρέντη Μπελέρης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:



Σχετικά με τη νέα του ιδιότητα ως ευρωβουλευτής σε ό,τι αφορά την ελληνική μειονότητα στη Χειμάρρα υπογράμμισε ότι «ασφαλώς και θα είναι προτεραιότητά μου να δείξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει που αφορούν το Κράτος Δικαίου και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού που δεν γίνεται σεβαστό στην Αλβανία. Τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής κάθε άλλο παρά αληθινά είναι. Τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί».

«Θεωρώ πως με τη δυνατότητα που έχω στην Ευρωβουλή, μπορώ να ανάψω τους προβολείς και να αναδείξω σε όλη την Ευρώπη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική μειονότητα αλλά και οι Αλβανοί πολίτες» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Microsoft: Τι προκάλεσε το παγκόσμιο black out - Άγνωστο πότε θα αποκατασταθούν πλήρως οι υπηρεσίες, ίσως πάρει και μέρες

Κανάρια Νησιά: Καρχαρίας πλησιάζει απειλητικά παραλία και προκαλεί πανικό στους λουόμενους - Δείτε βίντεο

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Έπνιξαν το δέκα ημερών κοριτσάκι τους, γιατί ήταν εμπόδιο στη ζωή που ήθελαν να κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr