Κύπρος: Επίσκεψη Κασσελάκη σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Κύπρος: Επίσκεψη Κασσελάκη σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης 'Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διπλωματικός σύμβουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου

29010752
Το στρατόπεδο «Αντ/γου (ΜΧ) Σταυριανάκου Σωτήριου» της ΕΛΔΥΚ επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου, «ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός από τον διοικητή της ΕΛΔΥΚ, συνταγματάρχη (ΠΖ) Αστέριο Δεσπούδη και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και το έργο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, ενώ επισκέφθηκε και το στρατιωτικό μουσείο της ΕΛΔΥΚ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ «για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητάς τους και την αυταπάρνηση με την οποία εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους σημειώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα στην ΕΛΔΥΚ σε οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου».

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης 'Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διπλωματικός σύμβουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγώνας δρόμου για να επανέλθουν τα συστήματα μετά το ψηφιακό μπλακ άουτ - «Λυπούμαστε βαθύτατα» λέει η Crowdstrike

Ποια είναι τα δικαιώματα των επιβατών σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης

Έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας στα περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα - Τι ερευνούν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης