Ντεβλέτ Μπαχτσελί: Ο Δένδιας είναι αλαζόνας και η Βανδή ασεβής

Ντεβλέτ Μπαχτσελί: Ο Δένδιας είναι αλαζόνας και η Βανδή ασεβής

Πήρε τη σκυτάλη από τον Ερντογάν - Έκανε λόγο για «οθωμανικό χαστούκι» στην Κύπρο

bahceli
Τη σκυτάλη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις επιθέσεις κατά του Νίκου Δένδια πήρε σήμερα, Τρίτη, ο κυβερνητικός του εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του και τη Δέσποινα Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας της στη Σμύρνη για μια αφίσα του Ατατούρκ στη σκηνή.

«Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας είναι γεμάτες ασέβεια, αλαζονία και παραλήρημα. Η "ειρηνευτική επιχείρηση" της 20ης Ιουλίου (σ.σ. έτσι ονοματίζει η Άγκυρα την εισβολή στην Κύπρο) έβαλε τέλος στην προσπάθεια γενοκτονίας. Οι εχθροί της Τουρκίας έχουν χάσει τον ύπνο τους» είπα αρχικά ο ακροδεξιός Μπαχτσελί.



Κλείσιμο
Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό του τη Δέσποινα Βανδή λέγοντας ότι «μια Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν έδειξε σεβασμό στη σημαία της Τουρκίας και την εικόνα του Ατατούρκ και αυτό είναι μια απόδειξη της ανηθικότητάς που δοκιμάζει την υπομονή μας».

Όσον αφορά το Κυπριακό, κάνοντας το άσπρο-μαύρο, είπε ότι «είναι ένα πρόβλημα για το οποίο ευθύνονται όσοι φοβούνται την επίλυσή του. Η ελληνική πλευρά ήταν πάντα αυτή που δεν είχε τη θέληση να βρεθεί μια λύση και πάντα σαμποτάρει κάθε τέτοια προσπάθεια».

Επιμένοντας στη ρητορική περί δύο κρατών, ο Μπαχτσελί είπε ότι «του τουρκοκυπριακό "κράτος" πρέπει να αναγνωριστεί. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική»

«Η Κύπρος δεν είναι απλά ένα νησί στο οποίο μένουν άνθρωποι. Είναι ένα μνημείο της ύπαρξης του τουρκικού έθνους. Αν δεν είχαμε την τουρκική παρέμβαση πριν από 50 χρόνια τότε θα είχαμε τις ίδιες καταστροφές με αυτές στη Γάζα» συνέχισε στο ίδιο ύφος ο πολιτικός επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων.

«Δεν θα πρέπει να πιστέψουν ότι έχουμε ξεχάσει τις επιθέσεις σε βάρος των παιδιών, των γυναικών και των συμπατριωτών μας. Οι Τούρκοι ήρθαν αντιμέωτποι με τη συμμορία της ΕΟΚΑ και έδωσαν τη ζωή τους. Το Οθωμανικό χαστούκι έπεσε στο πρόσωπό τους» κατέληξε ο Μπαχτσελί.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημητριάδης στον Δανίκα, εναντίον Γιανναρά και Ράμφου για Ελληνισμό και Χριστιανισμό

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης