Καραμέρος για την Attica Bank: Κρατάμε επιφυλάξεις για τη συμφωνία, αρνητικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Καραμέρος για την Attica Bank: Κρατάμε επιφυλάξεις για τη συμφωνία, αρνητικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζήτησε ενημέρωση για το πως θα αντιμετωπιστεί η πολιτική προμηθειών

karameros
Σε χαμηλότερους τόνους από αυτούς που έχει επιλέξει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην Επιτροπή της Βουλής ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Καραμέρος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην Attica Bank.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα το πρωί για την επικείμενη συμφωνία, ο κ. Καραμέρος ανέφερε πως δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε μια συμφωνία χωρίς προοπτική για μείωση κόστους προμηθειών. Ακόμη, ζήτησε ενημέρωση για το πως θα αντιμετωπιστεί η πολιτική προμηθειών και κατέληξε, λέγοντας πως «κρατάμε επιφυλάξεις για τη συμφωνία», αν και η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει αρνητική απέναντι στην συγχώνευση.

Επιπλέον, ο κ. Καραμέρος ζήτησε ενημέρωση για το ύψος του αναβαλλόμενου φόρου και περιέγραψε πως καλλιεργείται ένα σπιράλ πανικού. Επιπλέον, για να προλάβω τη σπέκουλα, όπως είπε, θέλουμε τραπεζικό ανταγωνισμό για να σπάσουν τα μονοπώλια, αλλά δεν υπάρχει όμως καμία εγγύηση για πρόσβαση περισσότερων επιχειρήσεων σε ρευστότητα, κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης