Γερουλάνος κατά Δούκα: Η δουλειά του είναι να πάει καλά ο δήμος Αθηναίων, εκεί οφείλει να δουλέψει

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε εκ νέου και στο Νίκο Ανδρουλάκη για την αναφορά του στις χαμηλές πτήσεις των εκλογικών ποσοστών του κόμματος στην Αττική - Χαρακτήρισε απωλεια την απόσυρση της Αποστολάκη από την προεδρική κούρσα

Ευθεία επίθεση στο Χάρη Δούκα που αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Παύλος Γερουλάνος υποστηρίζοντας ότι «ένας δήμαρχος Αθηναίων οφείλει να κάτσει στον Δήμο του και να δουλέψει για να πάει ο δήμος καλά, ενώ η δική μας δουλειά είναι να πάει το ΠΑΣΟΚ καλά».

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο OPEN επιτέθηκε εκ νέου και στο Νίκο Ανδρουλάκη για την αναφορά του στις χαμηλές πτήσεις των εκλογικών ποσοστών του κόμματος στην Αττική. Όπως είπε, «στην Αττική οι πολίτες δεν νιώθουν πως τους αφορά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που συμβαίνει γενικώς στα αστικά κέντρα». Ειδικά για την Α' Αθήνας, όπου εκλέχτηκε βουλευτής το 2023 τόνισε ότι «είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων παρά την τεράστια αποχή».



Αναφερόμενος στην απόφαση της Μιλένας Αποστολάκη να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία, δήλωσε πως «δεν μπορώ να σας πω πως είμαι ευτυχής για αυτό γιατί η κυρία Αποστολάκη έβαζε πολιτικά θέματα στο τραπέζι και είναι ένας άνθρωπος που το κάνει αυτό και στη Βουλή- θεωρώ πως είναι μια απώλεια που αποσύρεται από την κούρσα».

Για τις ζυμώσεις περί των συμμαχιών στον δεύτερο γύρο των εκλογών από την Άννα Διαμαντοπούλου, απάντησε: «Η δουλειά η δική μας και της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι να πείσουμε πως οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, μπορούν να μεταφραστούν σε ένα πρόγραμμα που αφορά την κοινωνία σήμερα. Αυτή είναι η δουλειά που έχουμε μπροστά μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί αλά γαλλικά, με 7,5 δισ. κόστος, δάδες Louis Vuitton και τελετή έναρξης χωρίς πρόβα

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

Η Έλενα Ακρίτα στοχοποιεί την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα Zeus & Dione!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr