Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

«Θα το ξανάκανα» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους – Προσπάθησε να μιλήσει στην ολομέλεια, μίλησε στις κάμερες, ενώ επιχείρησε να συμμετάσχει και στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Φάμελλο να μην του το επιτρέπει - Δείτε την ανάρτησή του - «Κανονικό στήσιμο», έγραψε

POLAKIS-FAMELLOS-1
Αμετανόητος παραμένει ο Παύλος Πολάκης  παρά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το  bullying που άσκησε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη εντός της Βουλής.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αρχικά εισήλθε στην ολομέλεια επιχειρώντας να μιλήσει χωρίς τελικά να του δοθεί ο λόγος, στην συνέχεια έκανε δηλώσεις στις κάμερες εξαπολύοντας επίθεση στην Αθηνά Λινού η οποία υπερασπίστηκε την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη και εν τέλει επιχείρησε να μιλήσει στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στις κάμερες ο κ. Πολάκης είπε πως η κυρία Λινού είναι αυτή που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τον εαυτό της «και όχι για μένα». Σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, ο Παύλος Πολάκης είπε πως «ποινή έπρεπε να βάλει σε συνεργάτες υπουργών που κοροϊδεύουν ομιλητή, θα το ξαναέκανα».

Δείτε βίντεο, τις δηλώσεις Πολάκη:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2yr8iadw6d5)
Κλείσιμο

Μιλώντας στις κάμερες, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε: «Είπα στον Γεωργιάδη ''δεν περνά ο εκβιασμός στους γιατρούς και οι επιτάξεις έχουν αποτέλεσμα αντιδράσεις και η μόνη λύση είναι να τριπλασιαστούν οι αμοιβές. Σε αυτή τη φάση υπήρχε η κυρία συνεργάτιδα που όση ώρα αναδείκνυα ''σκάνδαλο'', είχε διαρκή υποτιμητική όψη. Ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό. Της είπα ''μην στρίβετε τη μούρη σας, αλήθειες λέω''. Να μην ζητάει καμία συγγνώμη η Λινού για μένα αλλά για τον εαυτό της για ό,τι κάνει. Παίρνω την ευθύνη για όσα έχω κάνει. Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα, κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο αντί να πουν στην κυρία ''καθίστε όμορφα'' κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

Νωρίτερα και λίγο μετά την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τασούλα, ο Παύλος Πολάκης μπήκε στην Ολομέλεια της Βουλής και ζητούσε επίμονα να του δοθεί ο λόγος και να τοποθετηθεί επί προσωπικού. Ο λόγος δεν του δόθηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Λαμπρούλη. «Ζητώ τον λόγο επί προσωπικού», φώναξε ενώ όπως είπε, ενημερώθηκε την ώρα που ήταν στη μηχανή του ότι επιβλήθηκε ποινή «που δεν έχει καμία βάση». Ο κ. Λαμπρούλης στη συνέχεια ανέγνωσε την επιστολή του Σωκράτη Φάμελλου που ανακοίνωσε τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης αφού είδε ότι δεν του δίνεται ο λόγος και ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χριστίνα Σταρακά, είπε ότι τον λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός και αποχώρησε.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης πήγε στο γραφείο του κ. Τασούλα ζητώντας να τον δει αλλά τον ενημέρωσσαν πως ο πρόεδρος της Βουλής είχε φύγει. «Ποινή έπρεπε να βάλει σε συνεργάτες υπουργών που κοροϊδεύουν όχι σε μένα» είπε σε δημοσιογράφους ο Πολάκης.

Ύστερα, προσπάθησε να μιλήσει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής Ομάδας να μην του το επιτρέπει. «Δεν είσαι μέλος της ΚΟ δεν μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος προς τον κ. Πολάκη. Αυτός από την πλευρά του απάντησε λέγοντας πως «ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ, κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

polak0
polakis_
polak
polakis1__1_
polaki


Η ανάρτηση Πολάκη: «Μόνον ο λαός διαγράφει» 

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής Χανίων έκανε ανάρτηση με την οποία προειδοποιεί ότι ...δεν τον σταματά τίποτα, ενώ δηλώνει ότι η διαγραφή του ήταν «στήσιμο κανονικό». Δείτε την ανάρτηση: 

Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ! Στησιμο κανονικο! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! Μονο ο λαος διαγραφει!! (Ειχα ετοιμασει αυτα για το βιντεο: Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης. Τα βασικά σημεία των όσων είπα: Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε. Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής. Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο. Σχετικά με τα κίνητα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς: Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού. Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση. Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα: Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο! Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω. Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό.

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, July 25, 2024



Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Πώς μπορείτε να τις δείτε

MrBeast: Συμπαρουσιάστριά του κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι - Αηδιασμένος δηλώνει ο YouTuber
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης