Μωραΐτης για Πολάκη: Μου προκαλεί αποστροφή, αυτό δεν είναι Αριστερά

Μωραΐτης για Πολάκη: Μου προκαλεί αποστροφή, αυτό δεν είναι Αριστερά

«Αν θεωρείτε ότι η Αριστερά χρειάζεται έναν άξεστο αντι-Άδωνι για να κάνει αντιπολίτευση, πάσο» γράφει στην ανάρτησή του

moraitis
«Εμένα η σημερινή εικόνα του μού δημιουργεί αποστροφή» σχολιάζει ο Νίκος Μωραΐτης για το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας τον λόγο επιτέθηκε απρόκλητα στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Αν και, όπως τονίζει, ξέρει ότι «οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε ''πολακικοί'', κι εγώ τον έχω στηρίξει στο παρελθόν» εξηγεί πως αυτό δεν είναι Αριστερά.



Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ξέρω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε «πολακικοί», κι εγώ τον έχω στηρίξει στο παρελθόν. Αν θεωρείτε ότι η Αριστερά χρειάζεται έναν άξεστο αντι-Άδωνι για να κάνει αντιπολίτευση, πάσο. Εμένα η σημερινή εικόνα του μού δημιουργεί αποστροφή. Όχι, αυτό δεν είναι Αριστερά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Αυτές είναι οι σχολές με την υψηλότερη βάση - Πτώση σε σχέση με πέρυσι στις πιο περιζήτητες

Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

Κύπρος: Πολωνοί γύρισαν βίντεο πορνό στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης