Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)

Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)

Με κάθε επισημότητα ο Γάλλος πρόεδρος υποδέχθηκε αρχηγούς κρατών και υψηλούς καλεσμένους - Δείτε βίντεο από την υποδοχή των καλεσμένων

mitsotakis-xr
Δείπνο προς τιμήν ηγετών και προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Εμανουέλ Μακρόν στο Μουσείο του Λούβρου.

Στο δείπνο παρακάθησαν περίπου 500 καλεσμένοι, αρχηγοί κρατών -ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων.

mitsotakis-mareva-556
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσέρχονται στο δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Κλείσιμο
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος, με τη βασίλισσα Ματθίλδη, οι οποίοι έφτασαν με τα παιδιά τους, το βασιλικό ζεύγος από την Ισπανία, Φίλιππος ΣΤ' και Λετίθια, η πριγκίπισσα Άννα, ο βασιλιάς της Δανίας Φρέντερικ και η βασίλισσα Μαίρη, καθώς και η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία εκπροσωπεί τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των ηγετών:
INTERNATIONAL OLYMPIC COMMITTE DINNER | MACRON and IOC President Bach attend dinner | OLYMPIC GAMES

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο

mitsotakis-mareva-556
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσέρχονται στο δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Ανάμεσα στους καλεσμένος ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αν και η επίσημη λίστα με τους παρευρισκόμενους στην τελετή έναρξης δεν έχει δημοσιευτεί, το γαλλικό ειδησεογραφικό μέσο ανέφερε πως ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δεν θα παραστούν, ενώ ο τελευταίος θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο Χαν Ζενγκ.

Άλλοι Ευρωπαίοι που αναμένεται να δώσουν το παρών στην τελετή έναρξης είναι ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα και ο Φινλανδός ομόλογός του Αλεξάντερ Στουμπ. Στην τελετή λήξης θα παραστεί ο Ντάγκλας Έμχοφ, σύζυγος της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, που βρίσκεται τώρα στον αγώνα για τον Λευκό Οίκο.





Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Το bullying που ξεχείλισε το ποτήρι - Σόου σε Βουλή και ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση μέχρι 2 Αυγούστου για τα φυσικά και μέχρι 9 Αυγούστου για τα νομικά πρόσωπα

Οι τουρίστες στη Σκιάθο συνεχίζουν την επικίνδυνη συνήθεια - Κάθονται πίσω από τα αεροπλάνα ενώ η τουρμπίνα παίρνει μπρος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης