Γεωργιάδης: Συνωμοσιολογίες του Πολάκη το «στήσιμο» για τα κλάματα της Λινού, κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Είχε έρθει για καβγά, τα δάκρυα της κυρίας Λινού έσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο υπουργός Υγείας

Ως συνωμοσιολογία χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του για το bullying ότι ήταν στημένο από την κυρία Λινού προσθέτοντας ότι ο βουλευτής Χανίων είχε έρθει για καβγά στη Βουλή και επιτέθηκε στη συνεργάτιδά του επειδή δεν έβλεπε τον ίδιο.

«Αλήθεια πιστεύετε ότι η κυρία Λινού ήταν σε συννενόηση με μένα ή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κλάψει για να διαγραφεί ο Πολάκης; Αυτές οι συνωμοσιολογίες στο μυαλό του είναι χρήσιμες για να καταλάβετε την αξία των καταγγελιω΄ν του. Σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασελάκη. Γύρω του βλέπει μόνο βρώμικους ανθρώπους και αυτός είναι ο μόνος αθώωος που μάχεται για το δίκαιο» είπε χαρακτηριστικα ο υπουργός Υγείας στο Action 24.



Σχολίαζοντας την απόφαση Κασσελάκη να θέσει τον Παύλο Πολάκη μόνο εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κυρίας Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους αλλά το βλέπω δύσκολο»



Μεταφέροντας όσα του είπε η συνεργάτιδά του που έπεσε θύμα bullying από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ο κ. Πολάκης είχε έρθει για καβγά. Η συνεργάτης μου παρακολουθεί μονίμως τις επιτροπές και σημειώνει τις προτάσεις των βουλευτών και τις συζητάμε για να κάνουμε τη νομοτεχνική επεξεργασία. Με πήρε και μου είπε ότι ο κ. Πολάκης μπαινοβγαίνει και είναι έτοιμος για καβγά μήπως να έρθετε μην γίνει ξανά φασαρία. Δεν πήγα γιατί είχα δουλειά στο υπουργείο Υγείας με το θέμα με τους ιδιώτες γιατρούς. Ο Πολάκης μπαινόβγαινε σαν μαινόμενος ταύρος και με αναζητούσε. Είχε έρθει για καβγά και τελικά επιτέθηκε στην κυρία επειδή προφανώς στο πρόσωπό της είδε εμένα».



Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας «ήταν ένα πολύ βαρύ περιστατικό διότι εμείς οι βουλευτές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έεργάζονται για εμάς ενέχουμε τη θέση του εργοδότη. Ο Πολάκης αυτό που έκανε χθες ήταν το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη σε εργαζόμενο. Ο βουλευτής Χανίων επιτίθεται σε μια γυναίκα που εργάζεται με τέτοιο τρόπο ωστε να βάλει τα κλάμματα και εκείνη δεν μπορεί καν να του απαντήσει. Πιστεύω ότι τα δάκρυα της κυρίας Λλινού που κλαίει επειδή βλέπει την άλλη κυρία να κλαίει, εκείνη τη στιγμή διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους κατάλαβε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί»



Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr